30 april - Valborg

Med tanke på att det är valborg så ska jag ladda upp lite nya bilder.

Foton

Alperna.Utsikten från fönstret, dock var det fult väder på denna bild, Hade vi stannat längre hade vi kunnat kolla på Xgames från förnstret.

Städar

Håller på städar rummet och det går sådär, fixade lite i skåpet på toan också så jag kan andvände det osså , men ha det bra osså hörs vi.


29 april - Grillat

I går så var det jätte fint ute så vi grillade lite, jätte härligt. drog sedan iväg på fotbolls, Sen så på kvällen så åkte jag och umgicks med vänner, vi hade det brabra. I dag så ska jag bara vara hemma tror jag, vad jag vet en så länge iaf. Åh, utbringar en hälsning och Frida också som e i Turkiet, hoppas hon har det jätte bra och varmt!

Yesterdays

Bikbok
Glitter
Bikbok

28 april - ---

Åkte hem igår vid cirka halv tolv, idag får jag se vad som händer och jag kommer ihåg att jag lovat bilder på grejerna jag köpte Yesterday! 

27 april - bästa vår

Åh, tycker om den här våren, den är fylld av massa starka färger, rosa, grön, mintgrön blått, underbart!
Var på stan/birsta och köpte med mig ett par vanliga svarta jeans ffrån bikbok Ruskigt sköna, Ett mintgrönt nagellack ett silvrigt armband och en rosa plånbok från glitter, ja riktigt trevliga saker, kan lägga upp en bild på det i morgon, ska till Camilla nu och ha One three hill marathon (a) Men ni får ha det så bra!

22 april -

Åkte till camilla igår och vi kollade på tv och snackade sov där och i dag så har jag varit ute nästan hela dagen, rätt skönt. Sitter nu att kollar på Made, sämst. Men det var allt, Hare bra

Käk och gym

Sitter inne på sushi bar i stan och äter efter att ha varit på ego och sprungit lite på bandet , skulle ha haft fotbolls träning idag men den blev inställd pga oväder? Och då är frågan är det bara jag som inte kan se att det är oväder ute?;) aja hare bra


20 april - välkommen kära helg.

Åh vad härligt med helg!
Idag spenderades en del av dagen på skolan och efter det så drog jag in till stan med Åsell, Kollade på nya affären Newyorker, men kan inte säga att jag tyckte det var så himla bra där, men skulle även kunna tänka mig att de fina kläderna redan blivit sålt för kan tänka mig att det var en hel del folk där då det öppnades. Om jag köpte någonting på stan? Ne , eller jo typ en tavelram som var typ som ett colage? Ni förstår! Trevligt. Nu sitter jag och lyssnar på musik och ska väl fortsätta göra det ett bra tag, någon som har ett tips på en bra film?

18 april - tuff

Åh det är jätte svårt att komma på vad man ska blogga om, det går mycket bättre på loven då det händer saker men nu ser dagarna typ ut såhär, Vakna, frukost, skolan, middag, träning, sova. Och jag menar hur kul är det att skriva om? Då skulle man kunna ha samma inlägg varje dag i veckan. Vart vill jag komma med det här? Jo att jag kanske inte uppdaterar så bra under skolveckorna utan bara på helger och lov? Självklart kommer jag blogga någon gång då och då.
image description'
åhhh vad jag känner att jag saknar London !!

17 april - paradise

sitter i soffan och lyssnar på musik och täker på att jag klarade no provet och är glad! Nu så ska jag fortsätta med det och ville bara göra ett blogg inlägg så ni inte tror att jag skiter i det. Hej.
Var ju på stan i fredags och slänger upp vad jag köpte.
image description
Fotbollsskor (a)
image description
Vit stickad tröja från Ginatricot och en pung (telefon väska?) från Glitter.

13 april - Fredagen den 13;de

vaknade halv ett idag och kände att det var på tok för sent. Jag bestämde mig för att ringa min vän Frida Tolf och fråga om hon vill hänga med på stan och hon svarade ja. Så då blir det något roligt med den här dagen, känner att det här lovet har blivit riktigt bra ändå även fast jag varit sjuk i 4 dagar. Det ända jobbiga är att jag missat träningarna. Och följ gärna mig på instagram elinsderlund. Nu ska jag göra mig klar och ni får ha det toppen bra!

11-april

Dålig uppdatering.
Men det är nog lungt ändå! I hår spenderade jag kvällen med mys middag med mina vänner! Vi hade det jätte bra och trevligt. Idag så åkte jag till Camilla och umgicks, vi pratade och fixade lite hos hennes hästar. Nä men nu så ska jag vila sen så drar jag upp på vallen och kikar på min träning, är ju sjuk så får inte vara med ju,, men det blir nog trevligt att komma ut. Ja men ha det bra ,


6 april - hos morfar

Är hos morfar över helgen så blir dålig bloggning, har även blivit sjuk, förkyld och hängig.. Men ville bara slänga in en hälsning


5 april - påsklov

Känns skönt att ha fått påsklov nu efter alla prov som varit den senaste tiden. Men ska nu ha ett förjäkla grymt lov och pluggfritt lov! Har ni något planerat under lovet?
Götta.
vill ha sommar nu så man kan få bli lite brun!

4 april - a lot of tests

Har mycket prov nu eller jag hade ett idag gick bra förhoppningsvis kändes så iaf. Och i morgon ska vi också ha prov och tror det kommer gå bra den med men man ska aldrig ha för höga förhoppningar!
Hade även första fotbollsträningen utomhus för iår och det var underbart! Men ni får ha det så bra det ska jag puss.

2 april - cup.

Har haft cup hela helgen och vi spelade skit bra på lördagen mot bra lag, vann en förlora två men jag är glad endå!
Har mycket plugg den här veckan men ska försöka blogga endå! Har haft utvecklingssamtal på skolan idag och det gick finfint. Men nu ska jag ägna mig åt annat. hej.

RSS 2.0