27 februari - study

Pluggar matte och no just nu , sa ha matte prov någon dag, don´t know when men jag har ju varit sjuk så jag måste ha det senare. Har varit med frida idag också. Ja men det var väl allt.

26 februari - Allting

Mina kusiner åkte hem idag och vi har haft det bra. Vi var som sagt på släkt middag och det var jätte kul att träffa alla, på släkt middagen firade vi min pappa (Y)
Ville bara dela med mig av detta. Vi hörs!

24 februari - städar rummet

-


23 februari -

Jag skulle ju kunna blogga jätte flitigt nu när jag är sjuk. Men the truth is att jag orkar seröst inte, men när jag blir friskare så ska jag uppdatera lite mer. Jag skulle kunna visa vad jag handlade när jag var i London också, om ni vill men det får bli nån annan dag. Har även skrivit klart SO uppsatsen om EU, Muy trevligt.
Har världens rethosta, hostar så mycket att jag tappar andan.. CYa

22 februari - oh well

Hej där!
Jag är sjuk som alla andra också värka vara. Jag kan ju berätta lite om mina dagar, I Lördags så kände jag att jag hade lite, puttinuttit ont i halsen, jag menar det var inte så illa, sen på söndag så var det mera åt det här hållet " Aj, min hals.. Äh skitsamma." Och lite senare på kvällen så blev jag ganska så mycket sämre, På måndags morgon vaknade jag hade jätte ont i halsen, riktigt riktigt ont och så ska jag resa mig upp och så pang så har jag nackspärr och nu när jag säger nackspärr så tänker ni " Men mes nackspärr har väll alla haft så ont gör det ju inte," Men då kan jag fortsätta berätta och säga såhär, Det var inte någon mesig nackspärr här inte, utan när jag skulle resa mig upp ur sängen så gick det helt enkelt inte, jag skakade som jag vet inte vad och skrek på mammsen. Men jag tog mig upp och det är ju bra. Sen så har jag blivit sämre och sen nu så har jag blivit bättre och jag har skrivit klart nästan min SO uppsatts och det känns jätte bra. Jag har även pluggat matte.  AND NOW THE GOOD NEWS..På Fredag så kommer jag + släkten att gå ut att äta för att fira att min pappa fyllt år och jag får träffa kusinerna Hela slanten från pappas sida. Det kommer bli mysigt. Ha det bra.

19 februari - Sjuk.

Hej, jag har blivit sjuk var helt ok under dagen men nu är det mycket sämre men orkar verkligen inte blogga nu så jag gör det då jag till frisknat. tack hej.

13 februari - en liten del av London

Jag har ju varit i London i helgen, (sen i torsdags) har haft det så himla underbart och vill flytta dit ! Vi var även på we Will rock you, mycket trevlig musikal! Sen på madametussauds fick ju träffa Taylor lautner, i vax dock ! Men jag har haft det suviränt! Bilder kommer


15 februari - No time to lose

Okej, jag har inte haft tid att blogga för jag har varit i den underbara staden London, jag kom hem på söndagsnatt och har inte haft tid att blogga sen dess, jag ha en hel del bilder och ska visa dom ASAP.
Har nyss kommit hem från träningen har haft dubbelpass idag, först handboll sen fotboll, det är rätt kul ändå, även om man är lite slut, men man har liksom bättre humor när man e trött. Så det var det, nu ska jag plugga matte, ! I morgon åker jag till backen och innan det ska jag plugga jäkel så jag kommer troligtvis inte blogga i morgon heller, om ni inte har tur dvs. Har en del att berätta från resan antar jag men gör det då bilderna kommer ! Kram ha det bra!

8 februari - sitter i bilen

Gör ett fint inlägg och berättar att jag sitter i bilen, spännande! Här får ni en bild på moi och en bild på mig och jossan i dag på skolan!


7 februari - haha drygis

Skrev ett jätte långt och intressant inlägg till er, men jag råkade dra ut sladden till datorn så sen dog.. Men kul kul!


Körde dessutom på halsbandet jag fått av bästvännen idag !


6 februari - it´s to cold outside for angels to fly

Hejsan, Ska ta tag i bloggandet nu i två dagar sen blir det snålt några dagar! Men efter blir det nog en hel del bilder för er! Har pluggat hela dagen idag eller jag har varit på träning också, intressant? Njee.
Vill ni att jag ska lägga upp mer bilder? Kan ju tänka mig det, vad vill ni att det ska vara för slags bilder då? Haha åh.
Kopiera ej bilder innan du frågat mig

5 februari - Går dag, Handboll osv

I går så gick jag och mina vänner på någon konsert sak, inget vidare men det var inte riktigt min sorts musik skulle man väl kunna säga, sen så kom mina vänner över till mig och kollade på film och pratade osv, hade iaf en väldigt rolig kväll. :)
Över till nutid, i dag har jag varit och kollat på herrarnas handbolls match, gick väl sisådär, efter så åkte vi på ego och det var ju trevligt, nu sitter jag och pluggar so i mängder och nu ska jag fortsätta med det!

3 februari - on My way

På väg hem nu efter träningen, eller ja, sitter i bilen utan för ego och väntar på min far! Men han är nog klar snart, hoppas på derå!


2 februari - freezing. 7 days left

Det är super kallt ute och helt fel dag att åka till backen på, men det var underbart, opistat osv. Men mina fingrar frös till, is, jag skojar inte.
Ville säga att min bloggning går sämst nu och jag ursäktar, men jag har bara inte haft så mycket tid + bloggtorka.
Hej då och ha en jätte trevlig kväll.!


RSS 2.0