it´s the most beautiful time of the year

Lyssnar på lite musik alá bieber, ikväll åker jag till backen längtat något enormt. I morgon ska jag wait for it......... CURLA, vi har frilufts dag och då valde jag det, undra hur det kommer sluta. Funderar stark på att sluta blogga har absolut inga ideér om vad jag ska blogga om, jag och Alva har en idé men den får vi vänta med det är inte säkert än, men ni får ju se om det blir av. 

ALPS Tignes 2012

En bild på oss som åkte + pappa som är bakom kameran
 
 
Bästa stället att stanna på i backen
Ja, den här bilden vill jag inte lägga upp men jag vill bara visa hur man såg ut i ansiktet, brännan var inte vacker <3
 
 
Foton av pappa

överför från kameran

åhhhh, satt förut i dag och kollade igenom på pappas kamera, hittade bilder sen vi var i alperna, laddar upp dom senare!

V


turn around

Har inte berättat en sak för er, i trosdags var det lucia på skolan, och jag var Lucian och det var så himla kul, väldigt nervös dock. Men det gick bra, grejen är den att vi har lucia på skridskor, och jag var livrädd att jag skulle ramla med ljusen i håret. 
 
Igår kväll var jag med Åsell, och idag har jag mest bara  städat här hemma. 
bjuder på en fin bild 

12/12-12

Idag har vi på skolan tränat inför lucia i morgon, har gått bra. Resten av dagen har varit ganska lugn. Jag har skrivit bokrecension och pluggat lite so. Och har förövrigt inget roligt att säge förutom att Gustaf ska på Lucia kväll på bion och där visar de typ olika filmer inatt, och jag skulle också vilja men kan inte. Jag har förövrigt blivit frisk igen och det känns TOPPEN! kan äntligen träna handboll och åka till backen som öppnat för en vecka sedan typ, eller förra fredagen. 

Beautiful

Vill börja med att säga att min bästavän Frida Tolf fyller 15 år i dag och jag vill utbringa ett stort grattis till henne, Grattis! plugga hårt till moppekortet nu då!!!  Annars idag har jag varit i skolan, vi har tema vecka vilket betyder att vi kommer fördjupa oss i ett vist ämne under en vecka, i år är det Religion, det positiva är att vi precis haft religonsprov och har lite grundkunskaper. Okej så något annat? Ja, efter skolan så gick jag, Alva Nellie till Frida för att fira henne. Det var allt för mig idag, förresten var det kul att jag uppdaterade med lite bilder igår? Kändes som att det behövdes lite nytt här.

Winter


Work work work

Jag har ju varit hemma och varit sjuk hela vecka förutom idag och i torsdags och jag har fått pluggat massor hem ifrån för jag har haft två prov den här veckan och jag har varit stressad, men nu är båda proven gjorda, so:n kändes faktiskt bra. Nu sitter jag i soffan och lyssnar på turning page ni vet låten från breaking dawn, den är så himla fin. I går hade niorna på nivrena Nobel bal, JAG VILL OCKSÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ. Det är så kul då man få klä upp sig riktigt riktigt fint och sedan ha en helt grym kväll. Vi hade Nobel förra året och det var så sjukt kul. På tal om fina kläder, jag har sett en så sjukt fin klänning på HM men den är så sommrig, skulle passa perfekt till sommaravslutingen, men känns så dumt att köpa den nu och inte kunna använda den fören sommaren. Ikväll ska jag bara vara hemma, blir ingen träning efter som jag fortfarande har jätte ont i halsen och är förkyld. 
 
Ha det Bra
 

Sjuk

Blivit sjuk så är hemma från skolan idag osså kommer mami hem med en ben & Jerry <3


Fel

Det ska stå det har kommit väldigt mycket snö i förgående inlägg, bloggar via mobilen så kan inte gå in i arkivet och ändra,


Winter wonderland

Det är så himla fint ute nu, det är hat kommit så himla mycket snö på bara en natt. Sitter och lyssnar på musik nu har en del nya favoriter bl.a. Beneath your beautiful. I kväll ska jag umgås med några vänner bara mysa.


RSS 2.0