30 januari - i can only imagine

Sitter och lyssnar på musik och inte så mycket mer. Små kollar lite på tvn, fast vet inte vad det är för ågot pogram så det är inte så värt. Känner att jag har nothing att komma med så ni får nöja er här.
Vore det inte lite underbart med lite sommar?

30 januari - skolan

Sitter på skolan med Frida och nellie och bara gör ingenting, vi har rast. Men ha en bra dag , heddooo !


-


29 januari -

Har varit ute och åkt slalom dom två senaste dagarna och har inte haft tid me bloggningen! Men nuså är jag hemma och kom på att jag kanske borde göra ett litet inlägg! Lyssnar på musik och ska kolla lite på Elsas värd, och sedan käka! Sen så kommer Frida över! ;PP

26 januari - Downhill skiing

Har nyss kommit hem, eller nyss och nyss för en timme sedan ungefär. Hade en ganska lugn dag idag på skolan. Har jätte fotolust men jag har inte lust att gå ut och frysa! Bloggen kommer få riktigt med bildbomb om ca 2 veckor, varför kan ju ni ju försöka gissa er till! nu blev ni nyfiken! OHHhh
Just nu lyssnar jag på musik, bl.a Maskinen. Laddar lite inför backen ikväll med Camilla, Frida och Ida tror jag väl! Blir grymt det! Hare bra♥

25 januari - Grattis Go vännen ♥

Grattis Camilla, idag är det din dag och din tid på året då det serveras tårta just för dig, gott ! Du blir 15 och du får cyckla utan cyckel hjälm och det är rätt häftigt, men jag tycker du ska ha hjälm endå så du inte gör illa huvudet men du kanske inte cyklar så ofta, vad vet jag! Jag vet nu eftersom jag frågat att du har haft en grym dag och det hoppas jag att du fortsätter ha resten av året! Kramis på dig!

25 januari - Handbolls träning

Ska på handbolls träning om 40 minuter, har ej ätit eller något sådant en så det kommer bli lite brottom men ähhh... Kollar just nu på tv och är trött som en gris. Men Jag lever med det, blir nog piggare sedan! Nä nu får ni en bild på Egot. eller så struntade vi i det och lade upp en fin bild på mina vänner  ist.

24 januari - Fråga

Svar: Bra frågor Maanda! Statistiken mår inte så bra just nu, eller alltså njaa, den är ok men ändå inte ok!
Jag började blogga pga att jag hade no life, men har nog fortsatt mest pga att man senare i livet kan kolla vad man upplevt i sitt liv, t.ex så gick jag in på min gamla blogg och kollade för ett litet tag sen och jag skrattade åt alla fula, skit hämska bilder man lagt upp på sig själv. Hihi, men man märker ju också hur bra man blivit på att stava jämnfört med då! Jaja, hoppas att du blev glad för ditt svar Maanda! Vi ses i morgon hoppas jag ! Hedooo!




24 januari - Plugg och backen

Hej där, vem du en är!
Har pluggat SO och har precis blivit klar och har städat lite grann också. Ska till backen (slalombacken) kl 18 också och åka med min knasiga kompis Frida, Det kommer ju bli mycket roligt, och jag känner just för nuet att jag inte har något vettigt att komma med utan bara babblar på om min vardag, men ja.

Ni kan ju kanske få en bild eller två.





Rätt tuff lampa endå

23 januari

Hola!
Sitter hos Frida och ba chill. Har jätte ont i huvudet har dragit på mig en förkyldning också. Nä, jag har inte mycket mer att berätta för er just nu! Här får ni lite bilder , ok?
det är en sådan moppe jag vill ha! nä skämtade bara gullgull.

22 Januari - Ny Design

Som ni kanske ser så har jag gjort en ny design, gick ganska snabbt men är ändå väldigt nöjd, kan ni inte se så är det väll F5 man trycker på, ej insatt i vilken knapp man trycker på men ni kanske vet själv. Hoppas ni tyckte det blev bra, nu kan jag dessutom ha större bilder vilket kommer bli mycket trevligare. Tänkte ta och länka till Alva Lundgrens blogg, sist jag försökte så gick det inte! Hon är en grymt humoristisk kompis den där Alva ;)
Klicka på bilden för att ta er till hennes blogg !

Ohooohh

Hellojs. Har verkligen uppdaterat dåligt dom två senaste veckorna, och jag kan berätta varför, jag har varit i Vemdalen och åkt skidor med vänner. Jag har haft det jätte bra! Har en del bilder också att visa er! Kan ju berätta att jag var på middag hos min vän camilla igår hon fyller 15 på onsdag så vi firade henne det var mycket kul! Jag spelade även match igår en vinst en förlust! Jag har för övrigt träningsverk i armen. Nä nu ska ni få kika på lite bilden från min vecka!
Snett ...
veckan betod även av handbolls glooo!

This is what we are made for

Hur härligt som helst !


bad updates

kommer blogga dåligt nu den här veckan men ni kommer få något inlägg då och då iaf!

- friiiddaaaa.blogg.se

min vän frida åsell, bloggen är absolut värd att följas, kolla in den!
Jag har varit vän med denna människo varelse sedan jag var ca 4 år, och nu är vi 14 det utesluter att vi varit vänner i 10 år vilket är ett bra tag, men jag kan lova er att det märks att vi varit vänner en sådan lång tid, vi känner varandra utan och innan dvs. Frida är den vän jag hållit kontakten ( då menar jag sten hård kontakt ) med  längst och jag är väldigt glad för det! Men detta betyder inte att vi aldrig bråkat, för trust me, det har skett en miljon gånger. Det var faktiskt något år sedan vi bråkade vilket är Tumbs up! Det bästa med frida är att när jag drar ett skämt så skrattar hon inte med mig utan åt mig <3 haha ne skämto sido!
Kolla in bloggen bara så blir jag glader! Ha en trevlig kväll! 
Klicka på bilden för att komma till hennes blogg

first test

jag har tagit bort gifen för att det ej gick att länka på facebook på något konstigt vis.

Gömmer mig bakom böckerna + blogg tips

Som sagt det som står över stämmer, men jag ska till fjällen så jag måste verkligen också ska jag ha matte prov så det är bara att bita i det sura äpplet som man säger. Ska på träning kl 17 kommer bli enormt härligt,! Men måste bara be om ursäkt varför jag bloggat sämst!
Blogg tips
Min fina vän Alva Lundgren har skaffat blogg och jag har hjälpt henne med designen, så gå gärna in och kolla, kan lova er att det kommer bli en grym blogg! Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.
kopiera ej bilder utan att ha frågat mig först.

Ego

Åker på Ego nu och kör ett pass, ha en trevlig kväll !

Cup

Sitter på skolan där vi bor och spelar yatzy med Julia och Alva, Alva fick precis yatzy Julia med, jag som brukar vara så bra! Ha en trevlig dag för det ska jag!


Stan/Birsta

Har varit på stan/birsta idag handlade ingenting förutom tuggumi.. Men vi har skrattat en held del idag iaf, vad där med Alva och Camilla tror jag bara behöver säga det ! Nu ska jag packa inför i morgon då åker jag på koppar cupen i Falun, längtar en hel del har inte varit där sen typ 4 år sedan.
Pussen .
Så fuuuula att jag börjar grina

Chillar Dillar med mina vänninor

Skype mannen

Slalom backen

Nu åker jag till backen några timmar, hanen bra dag!


bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

Bloglovin

följ gärna mig på bloglovin, jag har ej någon länk på sidan av bloggen som alla andra har för jag kan ej med sådant( att ha en sådan länk menar jag då ) men säg till så följer jag er om ni följer mig, puss.

Ny design

som ni kanske ser har det skett en förvandling, ! Header ska bytas ut då jag fått en ny bild som skulle kunna passa till det, men man vet aldrig när det sker.

Ap ballt

-


como te llamas

Hallå. Har varit med Camilla idag och vi har kollat på tv och kollar på när camillas häst får nya skor, den är läskig, hästen alltså... Ja det har jag varit med om idag, Hade ju en liten frågestund för längesen där jag fick typ två kommerntarer med en del frågor i men alltså... Jag orkar inte ni får angagera er mer och kommentera min blogg mer då kanske jag svarar på dom, ! Just nu sitter jag och skriver historier till frida gjord av smileys och det blir jätte fint:D Ni kanske kan få se, isånnafall bloggar jag nästa inlägg från mobilen. Puss!
i morgon blir det backen, weeey

Svalkar vinden värmer solen ser du något bakom molnen?

Hej där! Har fortfarande väldigt ont i mitt finger och det är svullet och blått <3 <3 <3
Ja, idag har jag inte en aning om vad som händer, jaja ha en trevlig dag !

Who knows the right answer?

Jag har stukat fingret. Attans. Sjukt. Dåligt. Haha samma finger långfingret fast på andra handen denna gång. Nu ska jag sova. Jag är jätte trött.
Hälsningar positiv tjej.

Stan

Har varit på stan med frida tolf idag och köpte ett par stora mjukis byxor, jätte mysiga också köpte jag tre vanliga långärmade. Det var väl allt vi käkade på subway också, O:)
Nu har jag städat rummet coh lite grann nere också, jaja. Hedoooo

Yesterdays tomorrow

Hej! Firade som sagt mitt nyår i Borga Fjäll och det var jätte mysigt, har finfina bilder därifrån också, just wait.
Nu ska jag gå hejdå.

RSS 2.0