Prao

Har fixat prao nu, super nöjd! Jag och frida ska prao på samma ;) Pratade nyss med alvsen i telfonen, hennes buss hade blivit försenad, om ni nu ville veta!!! puss!

Kom igen nu!

Jag är ju med och tävlar om ett iphoneskal på Emma Nygårds blogg, tävlingen sammarbetar med iphoneskal.se och bloggtavlingar.com och du får möjlig heten att välje vilket iphone skal du vill på deras hemsida och sedan tävla om det, Jag är själv med och tävlar och håller tummarna! Minst 15st ska vara med i tävlingen för att den ska bli av, så kom igen nu och tävla, det kanske är just du som vinner! Så klicka på bilden nedan och länken går direkt till Emmas blogg där tävlings reglerna finns!
Kom igen nu! Jag vill ju att det ska bli någon tävling!

Prov

Hej! Kul att se att ni läst min blogg trots att jag inte bloggat på två dagar, eller inte aktivt bloggande om man säger så! Efter skolan stannade jag där lite med Frida och Nellie för att repitera lite inför SO-provet i morgon, känner att det kommer gå bra! Just nu tittar jag på PHs BFF, väntar såklart på att made ska börja!
Ska jobba lite matte sedan också tror jag och So också såklart!!!
Ska ta det lite lungt först nu ett tag, super trött!
Men vi hörs, mitt lag spelade match igår förresten och det blev 1-1 så det är (Y) Tummen upp! Men jag fick ju fotrfarande inte vara med pga förkyldning. 
På bilden, Frida Tolf och Frida Åsell
Tagen av, Mig

---

still sick, so i won´t update anything until tomorrow!...

...

Sjuk ! Orkar inte blogga , Seg!

Home

Kom nyss hem från träningen, eftersom jag inte är riktigt frisk en så pssade jag bara lite grann och stod i mål när matilda och Alva sköt, Dock sköt med vänster! Nu ska jag inte göra någonting alls, ät helt slut så ska nog bädda ner mig i soffan och titta på tvn, mysigt det!  Vi hörs!
Vill bli friskis nu! Så ge mig det!
Bild på mig för ungefär ett år sedan!

!

kom nyss hem från skolan, hade slöjd sista timmen.. Det var äcklig mat i dag på skolan, ris med kebabgryta, Tål inte kebabkött, riktigt snuskigt äckligt....!!!! Så äter lité fikis nuis! Ikväll åker jag på handboll, kommer inte träna så mycket kommer mest bara passa! Inte okej! Tycker om handboll ju!

svar på kommentar

Anonym: Vad var rekordet på?
Svar: Det var på 30 st, inte så mycket men med tanke på att jag inte bloggat länge här på blogg.se så var det bra.

Just doing nothing

Sitter här och gör ingenting, pluggade so förut och det gick helt ok! läste genom avsnittet och gick igenom målen. I dag ska jag göra ingenting... Ska väll rensa datorn på lite bilder eller så! Är ni sugna på blogg tävling? isånna fall säg det så kan jag ordna en!
Hade besöks rekord igår dessutom! ME GUSTA MUCHO!
Nä, nu sk jag fortsätta göra absolut ingenting! hej märe!

Angående Iphone skal tävlingen

Gick inte att länka till mitt rätta skal jag skulle tävla om utan det blev en länkning till et delfin skal för iphone 4 och jag har en iphone 3, men här lägger jag upp en bild på det rätta och hoppas hon hittar den på www.iphoneskal.se
Vi får vänta och se!

Sätter mig och pluggar some SO

Hörs.

Thank ya

Tack för ikväll, Olivia , Alva och Evelina , Amanda och Carl och Olle, Sawert.
Var skojsigt ju! Lite trött nu bara satt! Vi käkade tacos, och pratade en aning osv... Men det var kul!
Orkar inte skriva något vidare långt inlägg, vi hörs i morgon!
HEjsvejs

Grattis kusinen

Idag fyller min kusin Rickard 21 och det grattar vi! ska åka och fira honom och Andreas nu snart också och Ante fyllde år i söndags! Så dom ska vi fira! Nu så ska jag göra mig i ordning! tjo hej!

Naturen

Här får ni lite foton tagna av mig!

Foto

Lagomt vi skrattade åt sista bilden eller? titta min arm! hahahaha sooooo long!! fint!
Love you!

pluggar

Sätter mig ner och renskriver labb-raprorter till skolan! 

Svar på kommenarer!

Tack för att ni kommenterar blir riktigt glad, spelar ingenroll vad ni skriver blir bara glad jag får en kommentar! ( ja, det peppar en ju ) Här kommer lite svar och tack för kommentarer!

Lisa Gröning- om gårdagens outfit!

 

Läcker!


Svar: Tack mormor, snällt av dig! :)  /E


Ebbaannasofia- om don´t know what to say:


Hej Elin, vilken fin blogg du har :)


Svar: Tack så mycket Ebba, desamma! :) /E


emma

 

Sv; hejsan :) roligt att du är med i tävlingen :) Snyggt skal! Och roligt att du läser min blogg ofta, blev jätteglad! Jag väljer vinnaren efter om det skrivit motivering kollar jag på det, annars kollar jag runt lite vem som kanske är i mest behöv av ett om jag inte hittar nåt så drar jag lott! :) kram


Svar: Ja, kul att vara med också! Tro mig är verkligen i behov av ett skal andvänder min mammas utslitna just nu, min gamla är trasigt! Jag får hålla tummarna! /E


Jag är med och tävlar!!!

Jag är med på en tävling på denna blogg adress(klicka här) kom ni inte in på länken så är blogg adressen här-----> www.rosaapantern.blogg.se  och tävlar om ett nytt iphone skal! Det är det här skalet jag skulle vilja ha ------>( http://www.iphoneskal.nu/product_info.php?products_id=91 ) jisses vad snyggt det är! Gillar hennes blogg också den är jätte bra, läser den ofta!
Så bara att hålla tummarna!

don´t know what to say

Gillar inte rubriker...
Lyssnar på musik nu och har precis gjort matte läxan, kändes helt ok kunde allt typ, så det är gött!
Har slängt iväg ett sms till frida åsell också, så check your phone! ;)
Måste berätta en sak, jag är super sugen på att foto nu, men nope tyvär så regnar det, ni straffas för att ni inte kommenterar, thats it! Eller så var det bara någon som dödade en spindel, kan vara så också!

gårdagens outfit

lovade ju att jag skulle lägga upp bilder från gårdagens outfit, eller gjorde jag det? aja ni får se endå, kameran har batteri nu! puss

feeling sorry for my self

ååååhhhhh...... Är inte glad.. ska inte vara med på distrikts lägret för att jag är förkyld, fick inte. Vill ju jätte gärna vara med men samtidigt vill jag inte bli döende heller... man kör ju hårde träning ( riktigt hård) en hel dag... börjar ju med BIP test, det är ju inte så bra om man är förkyld. Sen har min nyckel knippa pajat, carl drog sönder den, tack..... tredje gången jag måste byta nyckel knippa den här terminen, för att jag råkar alltid paja dom. inte bra, ska nog köpa en med stål den här gången! + att min mobil dog i morse, no battery, = ingen wordfeud. okej så obsessed är jag inte, lovar! + ni får dåliga bilder pga inget batteri till kameran, och det slut resulterar= varken din eller min turdag! tack och hej !
laddar dock upp mobil bilder nu, så please hold on!
ni är värd en riktigt cool bild!
hej

mycket bloggning = många besökare

Har jag märkt! And that´s just how it should be.. Dock dålig på att blogga mycket en längre period, ibland går det super bra och ibland dåligt, men det är bara saker som ni får leva med! Har ni något tips om vad jag ska blogga om så vore det kul att höra, som te.x
• Vilka bloggar läser du?
• Kan du göra ett video inlägg?( nowaaaayyyyy!!!!!! )
• Kan du berätta om en vän/vänner?
kommer inte på så mycket men typ, vill veta vad ni vill veta om mig osv... vore kul om man fick nåt tips!

tog bara någon random video från youtube, men det här är tignes! love
Videon borttagen pga Knepig låt! He-He
Jag hade djudet avstängt när jag såg den! Så ni vet!

...

tjena, fick en tillsägning om att blogga, ! hihi hoho
idag körde jag på poncho från ginatricot och hel svart under det, och sen körde jag på det fin fina halsbandet från frida åsell, super gladis för det! tack så mycket <3
käkat lite bullar osså!
sen har jag drygat lite,!

piggis

:):):):)

sjukis

.....

hey ho let's go

tja, åkte till stan idag med frida tolf och kollade på jeans till henne, jag tittade också på kläder men köpte ingenting. Efter staden åkte vi in till skönsberg och tittade på herrarnas handbolls match, men det vart förlust :(
Nu är jag hemma och har gjort en header till vintern och tagit lite kort! Men den blev bra!

Fotbolls pepp

Haha, är får ni en bild sen fotbollen igår och hur pepp jag var som inte fick vara med!

Match resultat

Tittade ju på fotbolls matchen kunde ju inte vara med pga förkyldning.... that´s bad. men det var 2-3 till andra laget vars namn jag ej kan stava till! he-he

just got home

kom nyss hem från skolan skulle ha följt med Alva Evelina och Oscar på Lottas järnvägs kondis men jag orkade inte, eller kände inte för det om man säger så. Ikväll ska mitt favorit fotbolls lag spela match, men jag kan inte vara med, förkyld eller ont i halsen och täppt i näsan , hostar lite då och då också.  Nu chillar jag lite och ska köpa batterier till cameran också så jag kan foto matchen! yey, vet inte om jag ska ta med mig stativet eller inte kan ju liksom foto och skicka till tränarna! dom kanske vill ha bilderna lixom, Who know? i don´t !
he-he

birsta

drog till birsta med familjen, och köpte två blusar och en ja vad ska man säga.....? Evelina, du vet en sån där mysig sak? kan du säga vad det heter? jaja.... typ, koft grej! Ni får en bild nu från camen dock, har inget batteri i kameran, i promise i´ll buy that asap!
hat gött

Subway

Tjena, var på teater med skolan i dag inne i stan, vi stannade där efteråt och käkade på subway, första gången, var super gott ju! me love.  Fick åka med Olivia och hennes mamma, det var ju skoj! :P Nu ska jag göra matteläxan, och sedan åka in till birsta med familjen! hej hej!

Myser

myser framför tvn nu, är små trött faktiskt. Har ju varit full fart hela dagen. Lyssnar på lite musik också.
Imorgon ska vi till staden med skolan och titta på teater "Skärp dig!" heter den, är säkert bra har hört det iaf. Sen efter ska jag och Nellie och kanske Frida käka på subway, har aldrig ätit där ( jag vet, det är knepigt... ) Måste ställa klockan på halv sju i morgon också, tänkte faktiskt locka håret för ovanlighetens skull!
Synkat telefonen också, så inte alla kontakter försvinner igen... he-he.. 
repris i bild
Puuuuuuuss/E

love this song


california kingbed

Lyssnar på musik as you can see! Fick sluta tidigare idag, riktigt skönt! Våran bildlärare var inte där så vi kunde inte ha sista lektionen. Ikväll har jag fotboll, måste smsa min handbolls tränare att jag inte kommer ikväll, ska ju spela fotbolls matchen på fredag så jag känner att jag måste vara med på fotbollen ikväll. Vet ni hur man laddar upp youtube klipp på bloggen? well teach me!
Sen om ni vill att jag ska blogga så får ni börja med kommentarer annars bloggar jag inte alls . Det är ju synd för dom som läser! Men jag ställer lite krav!
Resa bokad till alperna " Tignes "
Ni är bäst!
Puuuuuuus/E

1 bild

en bild för att underhålla er, har inte något blogg sug nu, men om ni kommenterar så blir det bättre!
Tack för att ni kom! ni är bäst! puss

bilder

bilder på gårdagen kommrt i snarast!

fotoade lite

fotoade lite, blev inte så mycket som blev bra.. dock haha!
så ni kan få lite bilder när jag redigerat!
hehehhehehehheehehe

just got back home

kom nyss hem från skolan var en lång dag idag känndes det som! hela veckan har varit lång, frida kom till skolan idag nu hon har ju inte varit det på en vecka för hon har varit utomlands, så det var kul! nu så sser jag på tv det är dö tråkigt! men men , måste ju göra det ibland också! ska nog ta och pallra mig till kameran sen och ta lite bilder till bloggen, kanske några profsiga bilder, har nästan glömt att den här bloggen var menad att bli det! haha, så får det nog bli! fast först står Slappa på schemat!
liten bild men, det hade jag på mig idag!

hkfhkjg

u

statisktiken är sämst

Ja, ni får skärpa er, blir ju ledsen är bloggen så dålig? Nä det tror jag inte! skäms på er som inte orkar läsa!
Jag jag har camat med åsell ett tag typ två timma, ehe! men det var kul min bästis och festis! :) Gillar att det är en bil ute på parkeringen som köttar musik... J'vligt drygt!
Förresten, jag vill åka till London det verkar så mysigt där! Har nån av er varit där? hur var det isf?
helst när det är lite molnigt också, fetaste mys!
och se röda bussar
bilderna tagna från google!

My presents

jag och pussinuss kusinen!
fick ett kamera stativ också men orkar inte ta bild på det!

Träning

skulle åka in till skönsberg kl 17 för att träna handboll men ingen i mitt lag skulle vara där typ så jag åkte inte, har ju fotboll ikväll också så nu blir det bara en träning ist för två, lättande! Han byta om också men jag orkar inte byta tillbaka ska ju på fotboll om entimme endå satt! :) Nu så ska jag jobba lite matte tror jag sen har jag inte så mycket att göra!

Birth day 6 september

The Big Day, that we all have be waiting for, ialla fall jag ! ;)

love

dug vad underbart att fått spelat handboll igen! älskar det och vi körde med klister för första gången för mig då! och ajaj, mina fingar mår inte bra nu! dom skulle behöva amputeras ,....
men det är ju mumsigt, ni gillar det säkert (y)

apar mig

Tjenis, kom nyss hem slutade kvart över tre i dag.... men vi hade slöjd sista lektionen, men kunde inte göra någonting för måste vänta på tyg ska göra en klänning tänkte jag. Sen så nu så käkar jag banan, apar mig lite grann så där dagen föra jag blir ett år äldre ;P wihi, jag är glad! Sen har jag handbolls träning i kväll som jag har längtat!
Har inte mer att berätta om förutom det, och att jag fyller år i morgon som dom flesta bör veta vid det här laget!
jaja,
Puuuuuuuuss/E

Slut

Jag somnade, hehe.... var jätte trött, så lixom det var ju inte så bra. Men nu ska jag titta på one three hill och mysa, sen börjar Idol har saknat det en del, man fick ju söka som 96;a i år så det blir ju en upplevelse! I morgon är det skola.... inte heller så super kul, men men måste man så måste man!
Puuuuuuuuss/E

Stan

Hej, stack på stan runt 12 med Alva och Frida vi kikade lite på kläder osv.. Alva köpte även present till mig, fyller ju år på tisdag, börjar närma sig nu!!!!  HIHIHIHI. Köpte inte någonting själv, vill vänta tills jag fyller år känner jag.
Men det var trevligt.
Puuuuuuuss/E

Ready to go

Ska inte ha den randiga tröjan, tror jag... jaja

Listen up

Tja, Jo nyss äte middag och drar vidare kl 19 blir bra det tycker jag! Och frida, det är kilisarna jag menar.
Och jag måste bara få säga en sak, blev super glad när jag fick en kommentar av en som skrev att hon älskade min blogg, och tack så himla mycket blir väldigt glad när man får höra sånt och pepp till bloggandet, så mer av sånt så får ni mer uppdaterande! men tack så himla mycket! Nu ska jag ta det lungt en timme sedan börjar jag fixa mig, ha det bra!
Puuuuuuuss/E

born this way

Vilat, Städat och ja...... Ser på tv, nån konstig film just nu, inte bra..... Drar till en vänn sen och ser på film, vad vet jag inte! känner för att göra nåt kul av idag så dit ska jag, även om jag inte känner mig riktigt 100! Gick det bra idag förresten Amando???
Kör på svarta tregins och svart linne + jeans jacka tror jag, med fin skorna.
jo men , HEJ!
alltså, jag åkte utomlands för ja.... Fem veckor sen kanske och kolla bilden över så ser jag ut nu och den här bilden är sen jag kom hem.... Det är ganska sjukt, här var jag ju jätte brun.....
Puuuuuuss/E

svar till Frida och match

Svar till frida: Ja, du kunde ju ha gått med oss när Line och Ebba skulle hem! Så hade du också fått känna på lite kändisar! hehe

Spelat match i dag, måde lite illa under matchen men det är väll ok nu, tog lite mat och drack ett glas juice! men gott är det! :) I går var det en undrbar dag!! både sällskapet och att få träffa Kenza och Andreas! HIHI, ville bara nämna det igen :D
Nu ska jag vila sen liger städning på schemat och sedan kompisar, ni lär få två inlägg till idag ! så håll tummarna!
Jag lovar nästan att ni får det!
Puuuuuuuuuss/E

Kenza och Andreas

Ooooohhh!  Inte illa fick ta bilder med både Kenza och Andreas idag och båda två sa att min kamera var skit snygg, that made my day! Vart ju glad så klart, Andras sa ( Sjukt snygg kamera, tror jag är kär ) Hihihihi gladis! Sen tog vi bilder med dom också! var inte bra bilder på mig ser ut som en jätte bäbis måste ju skratta också på varje bild så man får ffiiin dubbel haka! haha inte kul alls, alla andra blev ju bra! :(
herreguuud! happy
Annie, Kenza och Viola!
Jag, Andreas och Alva
Annie, Andreas och Camilla
Puuuuuuss/E

------------

ser på true talent, helt ok! Jag är väldigt tröötttt! helg i morgon ! Match på lördag, köötta! Hndbolls träning på måndag, gud vad jag blir glaaaad <3

svar på kommentar

Lina om Skolan:  Är inte idrott en lektion Elin?

Svar: Jo, men liksom jag vet inte varför jag skrev sådär! Så om ni vill veta... Idrott är en lektion! kul du Lina!

Skolan...

Var på skolan idag, först hade vi lektioner sen hade vi också lektioner och sen lite mer lektioner och sen idrott,.. Vi sprang runt spåret, gick bra endå ju! I morgon är det fredag, dagen spenderar jag på skolan och sen med Annie och Viola och Alva på Inn gallerian! sjuukt kul, måste få tag på Viola också hennes telefon är lite som den INTE ska vara. Och ursäkta mig för något inlägg sen stavade jag inte så jätte bra, ahaha läste det nu och det såg inte bra ut... Från och med nu ska jag läsa igenom inläggen.
Rosa linne, Jeans jacka, svarta jeans.
Och fin klockan!
Jag fyller år på tisdag! ::):):):)
Ska lägga upp önskelista sen !
Puuuuuss/E

RSS 2.0