• I don´t have much time

Hallå, !
Ledsen men jag har värkligen inte tid att blogga så mycket fören efter torsad, har prov och en hel del läxa, lovar att ni kan få en hel del bilder på torsdag bara därför.

God dagens..

Jaja, mycket fin rubrik!
Vet att jag lovat lägga upp bilder sen helgen, men jag har verkligen inte ork att ladda upp bilder på datorn , redigera och sedan upp på bloggen som tar iaf en timme.. Just live with it.
Kollade bara på träningen idag, sköt lite mot mål med Emma bara, har fått ont i halsen..
Super trött nu också, ska chilla lite framför tvn!
kopiera ej mina bilder utan att fråga. / Söderlund

Bilder från helgen kommer senare

bla.
Nellies firande
Lussebulls bak hos mommon

Snö

Finally♥

The night lights

Fråga mig om du vill ta en bild från min blogg.

Fredag 15:22

Går ut och fotar lite, åter kommer!
PS: Klänningen har kommit yey!

he ill he real he might got a deal

Hallå! Haft galet mycket plugg denna vecka, har ma prov i morgon, och på engelskan har vi 2 minutes talk som jag försök fått att fastna i huvudet och nu så sitter det, sen har vi massa so läxa tills i morgon som jag har gjort och sen så har jag ju haft träningar så bloggen har kommit i andra hand, men det är ganska självklar så ni får leva med det!
Har besluts ångest, vet inte om jag ska göra hemprov i so:n eller om jag ska ta skriftligt, får dock 1 vecka extra på mig i hemprovet.... Så himlans svårt att bestämma.. Blir nog hemprov endå.
Jaja, sånt vill inte ni veta, har köpt nobel klänning också, jätte fin kan även ha den på nyår och jul satt det är ++ dock längtar jag hur mycket som helst till nobel nu! ojojoj
Blev mycket det här, ha en trevlig helg, kanske inte bloggar i morgon, vi får se har träning kl 17! PUSSS

Ingenbloggning

Hallå! Bloggar inte npgot med en det här idag för att jag har fullt upp med matte, prov på fredag, hedo.

Snart practice

Drar till stan vän'tar en timme på att mammas och pappas crossfit träning ska sluta så att de kan skjutsa mig till skönsberg för lite handboll, sound great! Dock lite lång tråkigt att sitta och vänta med det får jag leva med!

Breaking dawn

Kom nyss hem från bion, filmen var väl helt ok inte en av de bästa twilight filmerna tycker fortfarande första filmen slår allt! Men den var ju fortfarande otroligt bra! om man jämnför med andra filmer!
De va de.
Ps. Efter slutet så kom det eftertexter och sen så var det slutet igen, grejen var den att alla hade gått när efter texterna börjat och det var ju lite små kul!

When i look at you

Halloooo! ¨
Vaknade kring kvart över elva sen drog jag in till Ego och gymmade med mor och far. Gick rätt ok endå även fast jag har ont i mitt finger fick köra sånt som inte fingret gjorde illa sig i. Sen efter så gick jag på birsta med mamma och Gustaf köpte ett par skor <3 <3 <3 Sen så åkte vi ner till stan för att kika på lyskväll, de tänder alla lampor i stan då . Inte så speciellt men mysigt var det iaf. Sen så kollade jag på jacka med mamma, hittade en som var helt underbar, men köpte den inte la undan den tills i morgon. Och nu så har jag pluggat spanska, går helt ok!
Ps. Mitt finger är mer blått en någosin nu...

All we need is...

One three hill!!! jag älskar det, så underbart!
I går så hade vi basket på skolan, mit finger gjorde illa sig och jag åkte till sjukhuset och där fick jag röntga fingret och det var som tur ingen fraktur det var bara en rejäl stukning vilket gör att jag inte kommer kunna kasta handboll på typ en och en halv vecka kanske eller det kan ju gå forttare förhoppningsvis. ATTANS.
Har svinont och igår fick jag anlita alva som fick äran att skriva åt mig på lektionen, tack alva det var snällt utav dig!
Snart har jag träning kommer völl titta på och köra mitt lilla eget typ fys. Vill ju spela ...
Sånt e livet.

Fetto finger.

hallå hallå!
inte bloggat idag mitt finger är trasigt.

Onsdag 19:37

Hallå där!
Var som vanligt i skolan idag, helt ok dag. Hade träning kl 17 och nu ska jag dega.
Sen ska jag också fota någon dag så ni får lite nya bilder till bloggen. Blir ju roligare för er då också, dock måste jag hitta grejen som man fäster mellan kameran och stativet så att kameran kan sitta fast, slarvig kan man ju lungt säga.
Öb reklamerna är ju så dålig att dom blir kul, var bara tvungen att tillägga det! hihi!

Måndag 18:25

Hallå där!
Mina fötter gör ont. pga vi pkte skridskor på skolan. och jag har inga skridskor så jag åkte barfota. hehe ne jag skojas bara jag fick låna från skolan, hämskt osköna skulle man ju lungt kunna säga, skit.
Just nu hänger jag lite vid datorn och wordfeudar, jag är bra jag! Om man inte tänker på matchen mot amanda, jag fick 135 poäng för ett ord men hon kom ikapp.. Så om nån vill vinna möt mig ( Elinsöderlund 123 ) Lycka till, ! haha
Peppar lite inför träningen också, Kajsa hämtar upp mig och skjutsar in mig idag, lyx ;)
Mitt rum är klart, kanske sagt det redan, haha jag vet inte...
Super mysigt, eller klart kanske man inte kan säga, ska ju upp med en del tavlor och garderob med sängen och skrivbord är här. myspys

Söndag 20:58

Hallå där!
Har spelat två matcher idag uppe i sollefteå klev upp kvart i sex i morse och är just nu den tröttaste människan som existerar.. Har läst som en jädrans galning också sen har jag även pluggat en hel del spanish. Har muntligt prov i morgon, eller det är väl mer som en teater vi ska ha.
Facebokar lite nu osv.. Lyssnar på musik.
Intressant info? haha..
Haha godnatten!
Im happy for you!!!

Fridisen


LAST FRIDAY NIGHT


Lördag 16:12

Hallå där!
Har bara varit hemma idag. Började med att jag vaknade och fick frukost på sängen! hihi tack mamsen! :P Sen så har jag rensat ur heeela mitt gamla rum, jätte segt! Nu är det bara garderoben och sängen som ska plockas isär och byggas upp, men det uppdraget får min pappa ta hand om ( hehe ) .
Kan ju kanske ladda upp bilderna från igår kväll på datorn, måste bara hämta sladden....
Har dessutom läst 6 kapitel ur boken " Skogen som gud glömde " rekomenderar inte eller kanske för dom som gillar äventyrliga sega berättelser ;)
Lägger upp bilderna snart!

,

Drar i väg till Camilla nu och umgås med några vänner!! (:
Hedooo
HETING

Ny Header

Nu har jag lagt upp vinter headern, det var faktiskt frots ute nästan hela dagen idag och då kände jag, att det var dags att byta, blir ju samtidigt roligare för er och för mig. Dock är bilden lite suddig och denna header kanske inte varar hela vintern!.

Im sexy and i know it

Tillägnad till Nellie!

Onsdag 21:49

YOYO, haha nerå skojas bara!
Har pluggat galet mycket idag, gjorde klart so hem provet, känns enormt skönt och det är en helt dag kvart tills vi ska lämna in så jag hinner finslipa! Sen så har jag läst två kapitel i min bok osså. A, var väll allt .. Snart så kommer breaking dawn, så jäkla grymt bra! Ska gå med Frida T och några av hennes kompisar, har ingen aning om vilka de var men de hette iaf Emma och Celina. Kul och lära känna nytt folk tyck ja.
I morgon så har vi idrott på Nivrena på morgonen och då passar jag och Viola på att byta skor, hon åkte hem i mina sist och hennes var kvar här , :P haha bra  jobbat!
Heddo
MUY BIEN GRACIAS.

Onsdag 19:28

Orkar faktiskt inte skriva något om dagen, hade träning och är helt slutis!
Ist får ni en fin bild som man tar nä man har allmänt tråkigt.

Tisdag 20:36

Hallå där!
Idag så har jag fortsatt på no provet och det blev klart! Tyckte faktiskt inte att provet var så svårt det tog bara tid att skriva för att man skulle skriva så mycket. Nu är det bara betyget jag väntar på.
Efter skolan gick jag hem, satte mig ner gjorde so hemprovet. Sedan åkte vi till skolan för att polisen skulle vara där och föreläsa om moped och droger.
Nu så ska jag lata mig osv osv osv osv.... Heddo! Puss!

Måndag 22:47

Hallå där!
Idag gick jag till skolan som vanligt. Hade no prov vilket gick jätte bra hade dock bara en halvtimma på oss att göra det så hann inte klart med det gick endå bra, och läste igenom dom frågorna som jag ska göa i morgon så jag såg att de kommer gå bra de också.
Efter skolan åkte jag och mamma in till stan/skönsberg för att möta upp pappa och kolla på golv till mitt rum!! Vi hittade ett jätte fint och det läggs i morgon. Ps. Hann inte ta före bild på rummet, men ni kan ju föreställa er hur det såg ut.
Sen åkte vi och åt på sushi bar, jag tog dock inte sushi utan något köttigt , Riktigt jädrans gotta!
Sen åkte jag och mamma på DollarStore och vi fick hem en del, tex Shampo och balsam + tvål och tops.
Efter allt detta jag skrivit så blev det handbolls träning, super skönt! Hade dock lite tränings värk sedan helgen, men det var ju bara så lite att det knappt kändes! ;)
Nu fick ni ett alldeles för långt och segt inlägg! Men Tyckte ni skulle få läsa lite så ni lär er något nytt! haha Puss!
'
Bästa vännerna! Riktigt heta!

Hemma

Hemma nu efter statcraft cup i sollefteå vi kom 3;a , :P
Nu slappar jag sönder ett tag är så seg och har värdens tränings värk i låren, super skönt gnäller inte!
Tittar lite EMA och ser när shakira uppträder och kom i håg när hon var den enda jag lyssnade på, ( var 11 år ) åkte till och med på hennes konsert! hihi! var riktigt häftigt!
Nu ska jag fotrsätta slappa, hare gött !
PS. Nu pågår tapetsering i mitt rum! me like

Taggar

Taggar till lite inför en morgon med bilresande + resten av helgen det bästa som finns! Handboll såklart!
Åker till Sollefteå på cup med laget och har det skoj!
Tittade på idol förrut förresten, ojoj alla var ju bra idag, blir inte kul för dom idag e. .. . . Nån måste ju ut!
Haha, att blogga känns lite som att diskutera med sig själv, lite små knasigt!
Nu ska jag fortsätta packa lite och titta på vem som åker ut, hörs hej! :P
Pussen!
Klicka på BILDEN för att komma till frågestunden!!!
Körde med lite ego

Svar på kommentarer!

Svar: För att jag var alldeles för lat, men du kan få skriva åt mig om du vill!



Svar: YO MANNEN! haha, jadu svaret för pc har jag inte men har ett pogram på datorn som heter förhandsvisning, så kan man gå in på arkiv och där står det " ta skärm avbild " Kan ju visa!




Osv osv,,,

inte nå kul e

Jag satt här och skrev ett jätte bra inlägg om att jag ska byta rum och att där ska tapetseras om osv! Också så klart så började min dator må dåligt.  men jag tog en av bild av skärmen, Men ni ser nog inte vad det står där...
Eller om ni har super ögon kanske..

hejhejhej

Nä, kom inte på någon rubrik fick bli så där nu! om ni vill veta en sak så kan jag berätta det för er , att det är rubriken som tar längst tid i alla inlägg typ. Och det är ju inte så kul! Tror jag ska börja med datum eller klock tid, typ Fredag 4 November 2011 eller typ Fredag 11:26 Jaja, ni får väll säga! Annars tar jag bara något av det!
Ni får värkligen inte glömma frågestunden då blir jag ledsen!
Så klicka på BILDEN så kommer ni direkt till kommentars fältet på frågestunden!



PS: Snart är det ju vinter, vilket datum börjar snön komma? Funderar på om jag ska lägga in den nya headern då det är dags för lite snö? What do ya think about that?
PUSSSEN

Pepparkakor + plugg

Har varit hos camilla och baka pepparkakor med hela bunten, haha ja det var en sak som inte var peppar kaka. Smakade bara pepparkaka...
Nu ska jag plugga sönder lite no och so osv osv...
Ha en trevlig kväll! puss
We looking good

GRATTIS AMANDA PÅ 15 ÅRS DAGEN!

Grattis Amanda! Hoppas du haft en jätte bra födelsedag och fått äte gofika! Nu får du cykla utan cykel hjälm utan att bli tagen av polisen , bara så du vet!
Har ju ingen bild på dig men du är cool endå!
GRATTIS!! :D

Just chilling whit my dear friends

Så snygg att jag ramlar ihop.

Get ready

Hola que tal?
kl halv tre åker jag in till stan hälsar på mormor och sedan kl fem har jag träning , mycket trevligt.
Sen efter så kommer åsell :)
Har gjort klar so´n och No´n för idag och kan chilla resten av dagen! Känns bra!
Men ni får ju inte glömma bort frågestunden! Klicka på BILDEN så kommer ni direkt till kommentars fältet för frågestunden.
Skriv gärna in vad ni heter i frågestunden och kommentera inte bara anonymt blir ju lite roligt att få veta vilka som kommenterar på min blogg! :)

Rena rama mys

Gjort klart so för idag och sen kl halv sju kommer mina fina vänner över på mys kväll vi ska se film osv,, <3
Har dessutom städat hela huset ( nästan ) har beställt tapeter till mitt nya rum som ska komma på trosdag/fridag mycket kul!
Vi lär ju kika igenom skolkatalogen lite grann också!
fin bild på mig och Åsellarn! <3

RSS 2.0