300

Jag har nu skrivit 300 inlägg på bloggen, låter rätt lite men ändå, trehundra, jag har suttit framför datorn och inte haft en aning om vad jag ska skriva 300 gånger, Bra jobb Elin!

31 maj - Skatan Rakan

Har cyklar 2,5 min idag med skolan och är just nu helt slut, i kväll ska jag bara sova och ta det lungt välförkänt! Det gick bra och det värsta som finns e då man kommer till den där jävla rakan som tar hundra år..  Har egentligen ingenting att skriva så jag slutar här.

30 maj - Avslutningskläder

Var på birsta igår och köpte kläder till avslutningen, blev en rosa klänning med ett par sjukt snygga skor som är jätte höga och jag blir jättelång.. Hade idag en rätt softdag på elevensval, hade bild och min bild skulle vara en mås. Nu så händer absolut ingenting, har fotbollsträning ikväll och de är ju bra. Är sjukt trött också, cycklade 3 mil med skolan igår och på kvällen sprang jag med handbollen, och i morgon ska jag cykla 2,5 mil och känner att jag efter denna vecka kommer vara halv döö. Men hoppas ni har det bra !
i detta inlägg ingår inte någon bild, Tragiskt.

28 maj - Du måste flytta på dig.

Idag blev jag utsedd till golfproffs, eller ja det kunde ha varit så om jag sköt cirkus 500 meter extra.. Nä men sköt som längst typ 60m och det skedde bara 3 gånger resten blev sork.. Fika gick ju bra iaf ;) Lyssnar just nu på musik och värmer upp till fotbollsträningen ikväll och har dessutom foto med laget i dag, och jag vill verkligen inte! Det värsta som finns är ju då man ska ta enskilld bild och alla andra i laget står och kollar på, jättejobbigt.

Ramlar -

Har varit med frida heladagen och när jag kom hem så tog mamma och jag en cykeltur runt solberg. Har även firat mamma idag, jag och Gustaf köpte blommor och gjorde marrängtårta! I morgon så ska vi golfa med skolan och jag spelar inte golf utan valde mest det för att få vara ute, men jag får ju hoppas på att jag kan slå längre en 15 meter, ehhhe. Jo men trevlans då vet ni det.

27 maj - Att vinnai

Som alla uppenbarligen vet så vann sverige igår Eurovision songcontest, Och jag måste säga att det va helt klart en värdig vinnare för hon var sjukt bra! Kvällen spenderade jag med Alva, Nellie, Evellina och Olivia i bergafjärden. På dagen solade jag och badade för första gången i år vilket känns bra, har dock ont i halsen idag :0 Idag vet jag inte vad som händer och förhoppnings vis är jag ute. ha de bra

26 maj - spelar ingen roll

Åkte till skolan i morse och hade vårshowen, det gick bra! Åkte
Sedan vidare ut till berga för att spendera dagen på stranden med mina vänner, sitter nu hos nellie och solar, ! Bild på mig och Olivia


25 maj - la du din hand på min axel

Haft en grymt skön dag i solen, har bränt mig osvosv, som sagt så fiskade vi med skolan idag och jag fick ingen napp men nellie fick upp en flytväst (?) haha.. Nu sitter jag inne och gör inte mycket mer en att lyssna på musik !


24 maj - 25 grader i solen och sommarens första solbränna

Har varit as varmt ute hela dagen, haft korta lektoner och har spenderat hela dagen utomhus typ. Så fort jag kom hem så tog jag på mig bikinin och satt mig på altanen och solade, har även fårr mig en solbränna både från bikinin och linne, ser lite roligt ut får försöka få bort den i morgon! Linne brännan alltså. Har förövrigt varit på crossfit i dag och var riktigt kul pass tycker jag! 
Slutet på förra sommaren.

23 maj - THIS happy right now

Jag är sjukt glad! Känns underbart att alla prov för terminen är gjord, jag fick ett C på spanska provet och sommaren är sååå close!!! Helt sjukt vad denna sommar kommer bli bra! Känner värkligen sommar känsla nu och det ska bli 23 grader på fredag då jag ska ha fiske med skolan, tänk vad skönt att så ute i solen en hel dag istället för regn ochh kyla! WOOOOOP

20 maj

Åh, har haft fullt upp hela helgen och har inte hunnit bloggat. Men igår så spelade jag match på morgonen och vi vann med 3-1 och det känns brabra, sedan åkte jag in till farmor och firade hennes man och seda så åkte jag in till stan och åt med Julia, alva och moa och sedan så gick vi på bio, vi såg på the dictator och det var ju rätt sjum humor, man skrattar om man är trött och vi var trött. Hade även nå folk bakom oss som skrattade åt varje ord, vilket var lite kul de med. Idag så åkte jag in till stan vid halvtre och sedan hade vi spelarmöte med handbollen och efter åt åt vi på biteline. Så jag kan säga att jag är nöjd med min helg. Åh jag vill ta moppekort nu, så kul!
image description
vill till London!!!!!

Moppe och grill

Vi fick för oss att ta mopparna i och åka ned till galtström för att grilla ikväll jag,Camilla Frida Ida och natta och det var riktigt mysigt men jätte kallt! Men helt klart värt det vi hade de brabra


18 maj - springa ner för gatorna

Godmorgon! Ska snart äta frukost sedan plugga litegrann och sedan åker jag in till stan, vad som händer ikväll får vi se och fårse om jag bloggar ifrån stan, hörs.

Silence


17 maj - kristi himmelsfärd

Håller på att ladda över alla filmer och bilder från telefonen till datorn, hade fullt minne på mobilen och rätt logiskt om man har 79 videos och nästan 2000 bilder, Vann 500 kronor igår, feels good! Och ska snart gå till Frida och vi ska ut och gå. När jag kollar igenom alla gamla bilder så kommer en hel del minnen till baka, 12 juli 2011 korthusbygg med Frida och Frida

16 maj - Trumma Trumma Trumma på din dumma melodi.

Vädret idag? Var det inte underbart, jo det var det. Måste säga att det varit en chill dag idag på skolan då man kunnat suttit ute i solen på rasten, helnöjd. Sommar snart och sjukt pepp, blir utlandsresa och cup 1 vecka, helt amazing. Mitt humör just nu.

Hockeykväll

Sitter och pluggar nu och det går faktiskt riktigt bra! Åhhhh ikväll är det hockey, helbra! Har aldrig riktigt gillat hockey förut, men nu så gör jag det, helsjukt, trode jag ju inte alls skulle hända. Men det är kanske bara för att det är VM, jag menar alla sporter är ju roligare då det är VM, tex att kolla på fotboll, det sker ju mest då det är VM eller om man ska gå på någon gif match. Det är tokit men så är det och nu upplyste jag er om det och det var ju kul, för nu är ni upplysta om någonting ni inte var upplysta om innan ni klickade in på min lilla blogg, Fränt.
Bjusser på en finfin bild på mitt målpapper.

15 maj - Allt går för fort.


14 maj - I can tell by the way

slutatde tidigare idag typ kvart över två och det uppskattades. Har just nu väldig huvudvärk men lever med det. Kvällen består av, dusch, plugga,plugga sova. Men jag tänkte varför inte slänga in ett inlägg på bloggen här också och det gjorde jag. Dagen på skolan har bestått av lektioner och Vårshows träning i Cirkus 2h + 30 min. Trevligt. Bjuppar på en bild som är tagen på mitt rum ut genom fönstret där det var ett jädra liv häromdagen.

Konfirmanderna på Bild

Alva och Camilla
Nellie och Frida
Alva med sin glada mormor
En glad Jag, en glad elin söderlund.
Här har vi även Frida, fick ingen bild på henne förutom alla bilder då hon har en hand för sitt ansikte :)

13 maj - Konfirmation

Ska upp till kyrkan nu och kolla på mina vänners konfirmation. Blir fint de, bjuder på en bild gör jag å. 

Staden

Har varit på stan och köpte konf presenter och två bikinisar, gick även på BIM och tog en fika med mor min och hälsade på Camilla, just nu sitter jag framför NO boken och pluggar inför no prover på onsdag. Puss puss.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2910840/images/2012/pic_202262303.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2910840/images/2012/pic_202262528.jpg" class="image">


7 maj - VM

Inväntar Sverige - Danmark på tvn och har nyss kommit hem från fotbollsträningen, kikade bara, är sjuk så kunde inte vara med, bajs skit, men jag e glá ändå! Satt i soffan också kommer en äcklig jäkla spindel fan och kryper, ryser fortfarande och detta skedde för ungefär 10 minuter sedan, men de är ju bara så äckliga...

6 maj - nittonhundraåttioett

Sitter och lyssnar på musik och pluggar matte. I går åkte jag till Camilla och där var även Frida Åsell, Frida Tolf, Ebba, Alva, Line, Ida och Olivia. Vi hade en jädra rolig kväll om man glömmer filmen, vi hyrde en film som låg på topplistan men sög riktigt ordentligt. Ska snart gå ut och fota lite tänkte jag, allt för mig.
Bild från i sommras, tror jag ville ha vinter, mössa på sommarn, jo...

5 maj - Game

Spelade match klockan 11 och det gick jätte bra vi vann med 2-1. Nu ska jag plugga och sedan ikväll så ska jag iväg,!! Ska fixa lite bilder också så det inte blir så tråkigt för de få läsare jag faktiskt har ;)

4 maj - Fredag

Ikväll så blir det lite plugg ska renskriva labbrapporter och plugga matte, ska även kolla på hokeyn för ovanlighetens skull och ge det en chans. Alltså blir bara hemma ikväll och vilar inför matchen i morgon på Vallen kl 11.00 och får även då träffa min efterlängtade vän som jag vet har haft det sjukt sjukt bra i Turkiet och hade haft 49 grader varmt en dag, hel sjukt! Klicka på bilden för att komma till hennes blogg, och håll koll så kanske ni få höra lite hur hennes tid i Turkiet vart!


RSS 2.0