Gameday

vemdalen 2013
konsertfesten i sommras
Turkiet i sommras
jag var skolans lucia
 
 
05:30 ringde klockan, var trött och ville helst bara fortsätta sova men what to do liksom, åt frukost klädde mig och åkte sedan in till sporthallen och därifrån åkte vi till Sollefteå för att spela handboll, åhhhh det var så sjukt kul att få spela igen, vi hann bara träna en halvtimme igår för det var distiktträning för de som spelade innebandy så de sög ju. Typ halv sju gick jag till Frida och vi kollade typ på mello, ja jag har väl inte så mycket mer.

Träningskläder

 
 
Åkte ut till birsta och köpte lite träningskläder , köpte en sportbh, en träningsjacka och ett linne. I morgon har jag handbollsträning och känns så jäkla kul har ju varit sjuk jätte länge och det känns så skönt att få börja träna igen så är jätte happy. Var även hos tandläkaren idag gick bra det. ha en trevlig kväll ! 

one way or another

Är kär i one directions nya låt one way or another så himla bra, kan inte vänta till 8 maj. 
Har bara varit i skolan idag, kom nyss hem och ska göra matteläxan. Tänkte även dela med mig av vad som hänt på min instagram på senaste tiden. 
 
åkte buss med alva             skulle till mormor
   
         gymnasieval                       åt semla

Sunday morning

God frukost


Lördag 16 februari

 
Idag åker jag till morfar och dit kommer även mina kusiner så ska vi bara mysa och äta pannkaka. Idag har jag inte gjort annat än att knäppa lite kort och läst bok, läser hungergames igen, den är så bra
 
städade rummet igår och det är så mysigt och ljust, har mycket vitt, gardiner säng, väggar, lådor, filtar och matta. Det var väl det, ha en mysig lördag 

Strawbarrys

Fredags myset består av detta och en film


Countdown

Jag är mega glad , den åttonde maj ska jag och mina vänner på onedirection och de ska bli så himla kul kan verkligen inte vänta, sedan den tjugonionde så kommer Beyonce till globen och jag ska även på hennes koncert. Det var svårt att få biljetter men lyckades båda gångerna så himla bra! Nu åter till veckan, ja jag har varit sjuk hela veckan hade feber i måndags och lite i tisdags och idag har jag varit lite dålig men blivit bättre nu mot kvällen och ska på skolan i morgon. Annars har jag väl inget mer att säga ! Ha det bra!


Yellow raincoat

Har idag hunnit med: Nationella prov, skola, plugga, träna.
Nationella gick bra, det kändes så iaf, skolan har gått bra och plugget med. 
Jag åkte till södra nu ikväll och åkte 5km skidor, har inte åkt förutom på skolan då på jätte jätte länge så det var ju lite ovant och vingligt men det gick. Ska nu äta lite kvarg med hallon och göra klart det sista på matteläxan. I går åkte jag förresten till backen, det var jättetrevligt var där 3 timmar och det var så kul, har inte åkt sen vemdalen typ tror jag, var där vecka 3 för övrigt. Följ mig på instagram : elinsderlund där jag uppdaterar med bilder oftare. 
Bjuder på denna bild på alvo och jag, 

Let´s go

börjar kanske blogga igen, så himla lätt att glömma bort att blogga, har haft jättemycket prov nu senaste tiden så har prioriterat tiden till plugg och träning och umgås med vänner istället. Men nu har det lugnat ned sig lite med prov och sånt. Vill fråga , har ni några ideer om vad jag kan blogga om? Isf kommentera tipsen, så hörs vi.

RSS 2.0