Klippning

Ska klippa mig kl 12, Åsell följer med mig dit och sen efter så ska jag till Viola med Åsell ska skicka sms till Tolfan också om hon vill med ! Just nu tittar jag på tv osv osv...
Nä, orkar inte  blogga mer nu. HEDDÅ!
pusss
jätte fina!

Innebandy!

Kikat på innebandy idag med Alva och Camilla, det var Ollsan som spelade ( OLIVIA ) de gick inte så bra men de var ju bra endå ju ! :)
Nu ska jag typ äta. osv osv.
hej då

Glöm inte FRÅGESTUNDEN!

Klicka på bilden för att komma till frågestunden!

Hey raindeers!

Vad händer för er då? Själv ska jag till min Frida och se på film! Kom hem från handbollen för ett tag sen vi, har duschat och så nu och ska snart ge mig av, väntar på att mami och papi ska komma hem med en godis påse bara, som jag ska ta med mig, !
Har ni tänkt på en sak? eller ja det klart ni tänkt på det, det har börjat blivit ice cold ute, går ju inte ha skinnjacka nu e! Nu vet ni!
Nä nu ska jag dra på mig dojjorna och bege mig! Puusshej!

Musico!

Hallådär!

Glor på tvn nu, segar lite grann! No provet blev uppflyttat till v 45 ist för i morgon, alla kände sig stressad osv..
Känns endå bra!
Efter skolan gick jag och frida till frida, vi och hennes syster såg på paranormal activity 2 , fy attans vilken äcklig film, ! Värre en ettan ju.. Ne, fy. Haha, ja jag är värdens fegis när det gäller skräckfilmer, trhiller går super bra, emn sckräkisar dom kan ju bara försvinna från denna planet... Nu vet ni!
I morgon ska jag på stan med Frida Frida och mig själv! Det ska bli trevligt trevligt.
Ne nu ska jag fortsätta kika på tvn! ppus hej

BEHÖVER INSPIRATION

Som sagt! Vet inte vad jag ska blogga om... No idea!
Gick hem lite tidigare från skolan idag måde inte något bra :% Gick hem sov och sedan plugg plugg plugg!
No prov på Fredag, men det ska nog gå bra! Känner att jag kan det mesta ska bara finslipa lite!
Coolte.
Sen nu lite senare har jag köpt hem lite musik på itunes, kände att det behövdes, har inte gjort det på ett tag hade typ dom här låtarna grenade och massa såntdär som man lyssnat för mycket på som inte är så bra längre enligt mig.. Älskar musik, speciellt det med drag i!
Min vän Åsell ville att ajg skulle göra video blogg och jag svarade , Noooooo waaaayyy! Så nu kan ni lika gärna sudda det från önskelistan. sry sry! haha
U wanna know something bad? min telefon har snart slut på pengar.. BAD BAD BAD.. :7
woooooo

I just wanna turn back time

Jag och bror, klicka på bilden och kom till frågestunden!!

We Found Love - Rihanna ♥


Fått en flaska i huvet/Dörr

Ja, rubriken lyder rätt! Fick en dörr som kom i 120 km/h i ansiktet idag och jag har en inåt/utåt buktande bula i pannan som är knall röd... Love it!
Sen måste jag säga att det är jätte kul att ni komenterar i bloggen och på frågestunden, fortsätt med det, men vet ni vad jag skule tycka var jätte mycket kuligare, om ni sa vem ni var ! ;) Dont be Shy !
Idag fyller min bästavän år hon blir 14 och jag ska till hos sen och jag vill säga grattis till henne och tycker ni också kan göra det för då blir hon nog glader! <3 Klicka på bilden på alva och mig och kom till frågestunden! Puss
Var även med evelina en timme också efter skolan, vi skulle plugga both of us så vi kunde inte hänga så länge, men det var ju kul så länge det varade! puss

Don't forget about the...

... frågestund!!!! Tryck på bilden och kom direkt till frågastunden! Ställ frågor som bara den! puss

yesterday


Hallådär!
Handbollen i går gick bra vi vann båda matcherna, dock minns jag inte med hur mycket och jag vill ju inte säga fel. Kan försöka ta reda på det! Vi kom hem ungefär kl 11 och jag hade jätte ont i mitt huvud, så jag somnade på en gång! Eller ja nästan iaf..
Idag har jag sovit ut! Kollat lite tv, pluggat, och sen lite dator. Det är typ min dag.
U wanna know something, min axel gör super ont, inte kul alls måste ha gjort någonting igår när jag spelade, kände inte av någonting då iaf,  och jag tror inte man kan ha träningsvärk i axeln, eller kan man? hehe vore ju kul och veta!
Ne, nu ska jag fortsätta, slappa. Glömde berätta ensak, kl 13 kom Frida T hit och vi fixade med powerpointen och vi blev nästan klar, Det är bara några bilder som ska fixas! Puuuuuuss!
/ ELINO
Mee today!

BAJS


frida


Längtar sönder!

I morgon bitti kliver jag upp med tuppen, sen åker jag till Ume och spelar handbolls match! Är taggad till 100 % det är första Aflicks matchen för iår! Är så glader!
Just nu sitter jag och har rast från praoen och klickar runt lite på olika bloggar, sedan ska vi göra en power point presentation för skolan för att visa vad vi gjort på praoen i veckan! Så, Let´s go! puss! Vi hörs kanske lite senare, eller i morgon kväll eller på söndag morgon, vi får se!

Träning

Kom nyss hem från träningen, ska hoppa in i dushen nu sen så kommer viola och frida över och umgås! Glöm inte Frågastunden, ställ frågor som om det var er sista dag! puss <3
Vad tycker ni om nya layouten ?

Komigennu!

Glöm inte frågestunden, Fråga på svarar på allt! eller det mesta iaf! PUSS

FRÅGESTUND!



Dag två på prao

I dag lär vi oss om bländaren vet inte riktigt vad det är så det får vi ju reda på idag:) Sen kommer vi nog fota ett antal bilder också! Klicka på bilden för att komma till min flckr sida!
Klicka på bilden
klicka på bilden
klicka på bilden

Bra dag!

Hej hej, praoen var jätte kul! Vi fotade och redigerade bilder i princip heladagen och vi lärde oss att använda flickr, och om ni vill se bilder na vi tagit så tryck på bilden nedan så kommer du in på min flickr hemsida! :)
tryck på bilden för att komma till flickr sidan min!
tryck på bilden för att komma till flickr sidan min
tryck på bilden för att komma till flickr sidan min

Prao start

idag startar praoen , hoppas det blir kul! Frida kommer halv nio sedan kör vi i gång! ! ! ! ! ! ! !
Ha det bra blir ju lite sämre bloggning den här veckan! PUSS!

Jag är super bra, och hjälper folk!

Hello my dears! Fixat design åt min vän fridisen! Hoppas ni går in och kollar på hennes blogg, klicka på bildenklicka på bildenklicka på bilden 

Prao i morgon

Frida åkte nyss hem, vi hade jätte trevligt vi stack på ica och köpte hallon! Sen sminkade frida mig också, och jag vart ju jätte fin..., eller? Fråga mina ögonbryn hur dom mådde, svaret skulle nog bli, Vad fan hänte?
Hahaha ! I morgon har jag prao, ska bli lite kul endå. Ska fota och hålla på med hemsidor hela dagarna så det är toppen!
Sen måste jag få fråga, vad tycker ni om min nya header? Dålig? Bra?
bjuder på en fin bild på frida!

gästblogg...

hejsan ala elins bloggläsare !
tänkte slänga in en gästbloggning här nu medans elin äter !
fast om ni inte orkar ta er tid att läsa detta kan ni ju gå in på min blogg : www.friiiddaaaa.blogg.se
där har jag bland annat bytt design..
ne men nu ska vi skäma ut elin lite ! eller vad tycker ni ? jag tycker det iaf ! ska inte vara så taskig ! men här komemr två bilder på elin pelin päron pung !
nu hoppas jag att ni tänkter gå in på min blogg , läsa och fortsätta med det !
HÖRS ! kom ihåg min blogg !
kram / frida åsell

foto

Åsell och jag har båda tagit bilderna!

I heard that you're

Hej! Vad händer för er idag? Själv har jag inte en aning. Kanske är med någon.  Håller på att prata med Fritjof nu, vi får se hur det blir, hon svarade i dnt know, vi ska skjutsa in hampus tills stan till 14.15 sen kasnke vi ska gå på birsta . så jag vet inte. borde fota något ! D:;;; och då bestämde vi att vi kan vara med varandra fram tills dess! This is super! Vi ska fota! Så ni blir glad!

Städat

Har precis städat rummet och rensat garderoben  , trust me det behövdes! Ska nog sätta upp någon tavla också! Vi får se!
Vet inte vad som händer senare i kväll, leker kanske med kameran lite och redigerar lite bilder, vi får se.

Helt underbart

Bra spelat sundsvalls dam u21 lag, !!!! Helt otroligt spännande match, sundsvall vs härnösand och vi vann! Satt och skakade på läktaren!! :) Glad nu jag längtar som en galning tills nästa helg då jag får vara med och spela, är ju för ung för att spela med u21.. Men taggar tills då istället! ställningen blev 14-17 till sundsvall, helt perfekt!
this happy right now

Tack för igår

Vi firade som sagt alva igår och det var super kul, tack så himlans mycket för att jag fick komma! Hon fick en perfym och en earcuff av mig och det visade sig att hon hade tänkt köpa parfymen till mig när jag fyllde år för att hon tyckte den luktade så gott, men så köpte jag den till henne snacka om tur!  Tog bara typ två bilder, hade ju inte tid att fota!
Vi spelade vilda chester och jag och Camilla vann, ! Som vanligt :)
ne jag har ingenting mer att säga så, vi hörs!
lagomt brun jag var här, i want this back!

Hello there!


Hallojsan!
Åkte in till stan efter skolan, gick där ett tag med alvisen och sedan kom mamma och hämtade mig lagom till handbolls träningen! Det gick bra i dag också, fick lite ont i tummen bara, men så kan det vara bara att köra!
I morgon åker jag och frida tolf in till stan dirre efter skolan för att köpa present till alva för vi ska fira henne på fredag, sedan kl 17 typ så ska vi till laserhallen med fotbolls laget och visa vad man går för, jag brukar ju oftast vinna! hehe eller? :) Efter det käkar vi på biteline, blir tacobuffé för mig, för dom flesta tror jag!
Ne nu ska jag inte skriva mera, puss!
en jag som inte riktigt vet vad hon håller på med..

I just came back from the inventering

ucsh. Var lagomt segt måste jag säga, Julia somnade bland tavlorna, eller ja nästan då. Nä, fick ju typ räkna skkruvar och sen lister eller vad det var, och sen massa lampor osv... Sökte på frida på google och hittade en jätte söt bild på oss från ett bra tag sen, två år sedan tror jag, !
Haha, fina!
Kom i håg det här så himla mycket, jag hade typ nyss fått min första mobil, alltså det här var i 3;an och frida mös med sin kattelikatt! hihi Sodisen och Fridisen!

Handboll <3

inleder detta med ett  "åh vad jag älskar handboll!"
Så, kom nyss ut från dushen har varit på träning, är så glad att jag blivit frisk så himla skönt att träna igen!
Ska gå igenom lite matte nu sen så ska jag sussa!
PUSS! <3

Back from school!

Kom nyss hem från skolan, Lugn dag idag hade bad och slöjd och sp och so och so! Körde på min vit och röd randiga tisha och en kavaj + Svarta ny jeansen! Thats all! Nu ska jag slappa sen halv sju kommer Hanna, Kajsa och Othilia till mig för vi ska åka till handbollen! Thats great! Måste städa lite , he-he-he... Ne nu ska jag gå och göra något vettigt! Hörs hej!

HAVE TO TELL U Something

Var ju på birsta med mamma innan gustafs match, köpte ett par höga svarta jeans från rut m.fl Super nöjd! Skit sköna! Ville bara att ni skulle vara delaktig i det! Mina svarta gamla har ju blivit så stora för dom blir det när man andvänt dom ett tag... Om ni ville veta det också!

I must blog, cause my friend say so

Tjena, Åsell ville att jag skulle blogga, har inte kunnat göra det i helgen för jag har varit och sovit hos min morfar med familjen! Mysigt! Kollade ju på handbolls match i lördags, gustafs lag vann med 24-23, RIKTIGT spännande match! Väntar Kan ju länka till frida åsells blogg också om ni vill!
HÄÄÄÄR

Grattis värdens bästa viola!

Grattis Viola , super mycket kramisar till dig ! du är bäst min vän!
Igår åkte jag som sagt till viola för att fira henne, vi hade super kul! Ni är så bra, måste ju göra om det där snarast!
Ja, grymt jäkla kul hade vi iaf!
Nu ska jag åka och titta när min brors lag spelar mot AIK! Kommer bli en riktigt bra match! I´ll enjoy it!
Innan medans Gustaf har samling så ska jag och mamma gå på stan och kika lite inte köpa något titta bara :)
Åter igen , Grattis Violsen! puss!<3
hörs hej!
Dagens outfit!
Ps: Alva , Du måste skicka bildrna sen igår till mig, går inte att ta dom från facebook! KRAM

Today i don't feel like doing anything

Hallojsan! I dag drog jag till hallen till 10 över 8 för att ha idrott! Efter idrotten hade vi no prov, gick väl helt ok hoppas jag! Efter skolan åkte jag in till stan med mamma för att hämta upp gustaf och sedan åkte vi vidare till mammas skolan för att plugga, ingen ide att vi åkte hem och gjorde det för min bror hade träning kl17.
I morgon så åker jag in till stan för att handla någonting till Viola! Wonder what!!! Nu ska jag göra absolut ingenting , kika hollywood fruar och sova! Det borde ni också göra, its a day tomorrow also u know!
Hej då Hjärtisar!
Förresten! ! ! Har ni någon ide på vad jag ska ha på mig i morgon, ni kan ju titta bland alla mina inlägg och så kanske ni ser en fin outfit så kan ni kommentera med inläggets titel på det här inlägget! Pussisar!

Camar

Camar med Frida just nu, har plugg paus, Thats so skönt att ha! Har pluggat i två timmar streck med mini paus. Har ju no prov i morgon, och matte på fredag, känner mig säker på matten men lite värre med non tyvärr, men helt okej endå! Hoppas jag såklart satt jag inte är ute på helt fel spår! ;)
Mamma köpte pizza till middag idag , vi var lite latis! På Lördag fyller min fina vänn Viola 13 år och ska fira henne på fredag, nu blir hon ju tonåring, hihi! Grattis i förskott en så länge!
Här får ni en fin bild på fylla åringen
Hon längst till vänset är Fiola! ;)

Skolfoto


Svar till anonym

Vad menar du med mitt namn? tacksam för svar! :)

Bild bomb, Gamla Bilder

Grekland iår
Grekland iår
Grekland iår
foto dagen hos camilla
Alva var med mig efter skolan
Tumbs up!
Jag
Kikade på en hel del fotbolls matchen pga förkyldning
På väg till alva
Umgicks hos alva
Var med min braiga vän frida och käkade hallon!
Träffade Kenza Zouiten och Andreas Wijk ( dem är båda två stora bloggare! )
Bytte profil bild på facebook hahahah, om ni ville veta
Tog tag i mig själv och fyllde ett år äldre! 14
Blev firad av dom bästaste vännerna! I love you!
Började gilla blusar A lot!
Spelade inte matchen men var riktigt taggad åt dom andra ist!
Took some ego pics!
provade olivias moppe hjälm, vart fin tycket jag
köpte en älskad poncho
Exprementerade med camen
Fotade med mina bästaste vänner, frida och frida!
Grillmys på öjen med vännerna!
Fotade i början av sommaren
Är med i iphone skal tävling
Och idag är det kanelbullens dag

Allday

Har pluggat matte hela dagen idag medans jag kikat på canal+ Sf kanalen! Har varit så mysig gamla filmer idag som Rasmus på luffen, Jönsson ligan. Vittula osv.. Frida kom förbi en snabbis angående prao blanketten också! ;)
Men vi hörs, nu ska jag göra lite binära tal, he-he..
Bild från min födelsedag på bullisarna och tårtisen!

Svar på kommentar angående design!

Fick en fråga förut idag om vem som fixar min design, eller hur man gjorde och om jag tog betalt för det. Jag fixar min design själv med lite hjälp av Amanda. Det går inte riktigt att förklara, testa dig fram, eller fråga om någon kan fixa en åt dig! :) Jag betalar inte för det, men jag kan inte garantera att det blir som det ska, testade mig fram själv, och det som blir är att man får samma design som mig fast med en egen vald header som det står att jag gjort designen i! ;)
Hoppas du blev nöjd med svaret! :)

vinst + matte plugg

I går var jag på fotbolls avslutningen och då hade vi radat upp oss för at ta imot medaljer för att vi spelat detta år med EAIF, så ska dom göra någon namn dragning för lotto vinst, och då trodde jag att det var dragning på dom som köpt lotter, och så hör jag när dom ropar upp mitt namn i högtalarna " Elin Söderlund " alla tittade mot mig och jag bara stirrade, fattade inte att jag skulle gå fram... Så säger Annie till mig att jag ska göra det, också gör jag det medans alla exakt alla tittar, det var typ 300 pers.... eller kanske 200, i don´t know! Det var det pinsamaste jag gjort någonsin... Sen så vann jag ju första pris, 1000 på Lindbloms sport! Det var ju jätte kul såklart!
Sedan efter kakparaden så spelade vi i mitt lag mot essviks p 98 och det gick ju som det gick  ( vi vann säkert;) ) Men det var inte så kul för min förkyldning, vart helt slutis!
Nu sitter jag och pluggar matte, har prov på fredag!
bild i repris

RSS 2.0