Turkiet sommaren 2012

Har varit i Turkiet en hel vecka och har inte uppdaterat just därför, hade även inte berättat här på bloggen men nu vet ni, lägger upp några bilder och bilderna kommer komma då och då, alltså lägger ej upp alla i samma inlägg. 
såg även att de gjort om blogg.se när man är inloggad, blev bra tyckte jag,vet dock inte längre hur man fixar design osv.. 
Resan var jätte underbar, och det fanns sjukt många olika aktiviteter på hotellet och man blev aldrig uttråkad. På kvällarna var det underhållning och ja det var jättebra iaf! 
 
Bild1: Bild på hur vi bodde
Bild2:bild på vattenlandet
Bild3:Stranden precis utanför hotellet
 
 
 
 

17 juni - åh jag skulle aldrig ramla ner

Har ont i huvudet och känner mig hängig idag, vaknade tolv i dag och kände att jag behövde det, sova alltså.
Nu ska jag städa mitt rum, och det får gå som det går.
orkar inte ladda upp bild, för slut.

Photos


Oh


14 juni - Fota

Ska ut med Frida och fota nu, får se om det blir nå bra bilder, klart de blir!

13 juni - Sjuk

Åh, jag har blivit sjuk. Hoppas jag jag blir bra tills på fredag då jag ska åka och kika på kusinens student, fast jag åker ändå om jag är sjuk men jag vill vara pigg och inte trött :) Är bara hemma idag och kollar på tv, orkar inte sitta ute i solen, tre grävlingar ha bosatt sig på våran gräsmatta, vågr inte sitta ute, tänk om de biter mig? Haha, ojojoj. Ha det bra

10 juni - myggor

Har fått myggbett på skallen, känner underbarheten.. Idag är det perfekt väder för att sola, lite blåsigt men äh! ska åka till Camilla och sola, och nu så ska jag plocka undan lite grejer. Får se vad som händer.

7 juni - Foto

Foto av mig
foto av Frida
foto av nellie
foto av mig
foto av mig
foto av mig
foto av mig
foto av nellie

6 juni - Nationaldag

Ska snart åka in till stan med vänner och fira nationaldagen som dom flesta andra. Har glömt att visa er hur mitt hår blev så här kommer en före och efter bild :)
före
efter
jag är jätte nöjd förövrigt !

Skolavslutning

Har sommarlov nu, känns overkligt.. Känns overkligt bra! Skolavslutningen var lite sorglig men den var fin, har nu på Kvällskvisten spenderat tid med Ebba och Frida och vi spelade basket osv ..


4 juni - Smycken

Efter skolan tog jag bussen in till stan med Olivia, kom på att det var ända chansen för mig att inhandla smycken till skolavslutningen i morgon utan smycken så skulle inte klänningen vara lika fin, nu har jag köpt en del smycken och är 90% redo för skolavslutning, i morgon har jag även tid hos frisören då jag ska klippa mig och göra slingor och hoppas på att det blir bra hinner inte ändra något heller blir klar ca 45 min innan skolavslutningen.. Men det blir bra, jag vet det
kollar just nu på Gossipgirl och fixar naglarna , puss

Mountainbike tur

Körde ju min första MTB tur idag, vi körde 2,5 mil och blandat lera,mini stigar och landsväg, det var ruskigt kul tycker jag och rekommenderar! Vart ju lite roligare då det spöregnade fast då de var ca 7km kvar vart det bara kallt, tappakänsel i fötter och lår, men jag är glad ändå:9 bjuppar på två bilder från skogen


3 juni - cykla

Tar en cykeltur med mamma i regnet och hoppas på att inte bryta några ben, vad resten av dagen erbjuder vet jag inte och så får de va. dåli.

Memories are there to be something you´ll always remember

Sommaren 2009
Hydepark London 2012
Gatufesten 2011
Grillning sommaren 2011
Borga Sommare 2011

2 juni - lördag

Igår grillade jag med mina vänner och spenderade skoldagen vid vattnet med skolan. Idag vet jag inte vad som händer, får förmodligen reda på det senare! Ni å!


RSS 2.0