26 mars - Somebody that i used to know.

Kom nyss hem. Ska till stan sen och träna, ska in till stan mycket i veckan, ska jobba inför sundsvalls cup och träningar. Men det är kul! Nu så ska jag göra nudlar, ha en trevlig kväll! :*



25 mars - Handbolls UDM

Åker nu inte till härnösand för att spela dm, kommer hem någon gång ikväll tror jag. Men i går kl 20 så drog jag och Frida in till stan för att titta på bio, det blev hungergames och kan verkligen rekommendera den för den var enormt bra. Men vi hörs kan ladda upp bilder från bion sedan via mobilen!
London, copyright.

Converse allstar

-


24 mars - 12:36

idag så ska jag bara vara hemma och går kanske på promenad senare eller något jag vet inte.. Kanske åker och hämtar min cykel men bara om jag hittar nyckeln till den så att jag kan hämta den. Älskar att våren är här och att man kan gå ut utan att frysa snart sommar och man kan sitta ute hur länge somhelst och bara sola! åhhhh

Följ mig på bloglovin !

bloglovin

23 mars - Dance.

Jag glömde fota idag.. ledsen för det men bjuder istället på några webcam bilder!
Ikväll hittar jag på ingenting alls.

22 Mars - we are young

Jag har bloggat väldigt dåligt och jag är ledsen för det. Men I morgon så ska jag på friluftsdag med skolan och jag laddar mobilen fullt och knäpper en hel del bilder så att det lite mer material till bloggen. Hopas ni har haft det bra det har jag. Har sån himla träningsvärk sedan fotbolls träningen igår, kunde typ inte gå upp för trappen på skolan idag, kusligt illa. Har renskrivit labbrapporter ikväll och lyssnat på musik! Kan ju skriva upp vilka låar jag lyssnar på för det mesta.
TOPP 5 MUSIKEN!
1. Animal - Miike snow
2. We are Young - Fun.
3. Paradise - Coldplay
4. Dance - Rebcca & Fiona
5.Fallskärm - Timbuktu

Här har ni min älskade spellista.
to night we are young /
Markera det vita fältet mellan de två snesträcken så ser ni vart ni ska trycka.

16 mars - That got away

I dag fick vi utvecklingssamtals lappar, m¨ste säga att jag blev väldigt nöjd över vad som stod på dem!
Snart så Blir det handbolls träning, vilket är toppen! Efter träningen så ska jag iväg, och resten av helgen kommer spenderas med handboll, gym och ja kompisar helt enkelt! Ja men det var väl allt för mig såhär långt. Men ha det jätte bra så hörs vi.
Hoppsan!

15 mars - The one

Jag bloggar jätte dåligt nu men har inga ideer om vad jag ska blogga om och jag har sån tråkig header så jag vet inte vad... URSCH och fy. Nu ska jag göra någonting och vad vet jag inte, men ni få ha det bra!!

11 mars - tignes alperna 2012

Jag har spenderat mitt lov i alperna Tignes i Frankrike med min familj, Frida och min brors kompisar. Det har varit jätte kul och gogglebrännan sitter, dock ej så grov som sist. Men jag skriver från mobilen nu så jag berättar inte mer ska ladda upp bilder från systemkameran sedan också men under tiden ni väntar kan ni få kika på dessa


1 mars - 2012

Känner att jag ska ta mig tid att göra ett blogginlägg nu.
Denna vecka har varit lugn och i morgon är det lov! Super bra!
Kommer inte blogga alls nästa vecka för att jag tänkte ta en blogg paus och när jag sedan kommer tillbaka så kanske det är lite med kvalite på inläggen. I morgon är det kort dag på skolan vi slutar kl 11 och då drar jag in till stan och kollar runt lite, härligt. Ja men det var väl allt. Hare bra!

RSS 2.0