Frida Åsell

Frida, du e bäääästen!
Fridas fina strömpor ( dom heter, f.v " Elin och Frida " )
Vi käkade hallon, mumsen!
Ganska säker på att frida gillade det också!
Annars blev det inte något stan frida hadde idrott så isf så skulle hon behövt bära sin trunk och det skulle ju inte vara så kul!
På fredag drar jag Annie och Viola in till stan och möter kenza tar nån fan bild sådär, lär väll kötta oss fram för att möta henne! haha :) Men det blir kul! :D
Hade träning idag också, körde ett pogram för knäna många i vårt lag som har problem med dem, bland annat jag! Så var helt slut i benen resten av träningen! Men kul var det iaf!

Kenza 7

Åhhhhhh, jag är med om att tävla om en jacka från jofama by Kenxa, " kenza 7" den är jätte fin! hoppas jag inner, vore ju helt otroligt, vinner aldrig sånt här men nu ska det vara min tur tycker jag!

Ledig i dag

Hej, ledig från skolan idag! riktigt sköönt, får väll hoppas på att åsell slutar tidiagre så att hon och jag kan dra på stan, annars kanske vi är med varandra endå! (y) men det blir ju inte före 14´00 iaf hon trode att hon slutade 15´15 så det blir lite knivigt men hon kanske slutar tidigare, man kan aldrig vara säker ! har inte pratat med henne idag :D
nu ska jag titta på OTH på kanal 5 play! hare bra
Puuuuuussss/E

Sky full of lighters

hej hej, ledsen för dålig uppdatering, gick ju i skolan tills halv åtta, försökte blogga via mobilen, det gick inte sry sry!
Så Ella, här kommer det ett inlägg! Vi började med att gräva i skogen efter mossor och massa djur, inte kul! Max och Oscar försökte även kasta spindlar på mig, synd att Oscar lyckades då... usch finns inte någonting värre en spindlar! odm kan ju dränka sig nånstans! usch! Sen så hade vi bild, kult och sen engelska. Se körde vi på rast i någon timme och sedan blev det dags för köttning på brännbolls plan med amanda! Eves lag vann! congratulations! Ni var så duktiga så! vill inte skriva så mycket för då läser ni inte!
Puuuuussss/E


träning

Kommit hem från träningen nu och det var skönt att få springa och kämpa lite, längtar nåt så jävulskt till handbollen! vill börja med nu! Men just nu, fotboll, hel ok men inte lika kul! men det är kul endå jag älskar fotboll också!
Men handbollen tar priset. Duschat och sånt nu och ska väl förbereda morgon dagen, läsa på lite och så! Men ni får ha det så bra tills vidare!
Puuuusssss/E

Blogg tävling


whaats up my dears?

hejhej, sitter här och pratar med amanda på facebook chatten och hon ska göra ett blogg schema till mig! hon satsar på mig hon vill att jag ska bli stor kändis! hon är lätt utsedd till blogg coatch! Ser lite på tvn under tiden jag skriver här, i morgon blir det galtström med skolan från 8.30-20.30 på kvällen, vi älskart! inte.
men jaja, slutar jobba runt tre endå så! sen myser man bara, och köttar brännboll med mot mentorsgrupperna, go monas ena halva! vilket baserar på dom bästa spelarna i hela skolan, såklart!
Det går ganska bra för mig att blogga, läsar statistiken håller i sig och allt fint , exept komentarerna, blir jätte galer när ni kommenterar, spelar inte någon roll vad ni skriver bara ni inte skriver" fin blogg kika gärna in på min" det är den tråkigaste kommentar man kan få... jo men det här går bra!
hade på mig svarta tregins och svart linne + jeans jacka idag på skolan med lockit hår! det var väll ok!
jo men det var väll allt, ni får en lite cambild osså!
puuuussss/E

saknar dig

ojoj, skratt ligger riktigt nära tårar! Jag var på bio med frida i dag lite så där random drog vi och kikade på saknar dig, den filmen är sjuk bra och sorglig, men tro mig inte rolig, så sorglig! jag och frida tittade och helt plötsligt börjar hon i filmen skratta och det lät väldigt roligt och det var helt galet, vi fick skratt anfall och satt och garvade ungefär 10 min i en biosalong vi kunde inte titta på varandra heller, helt sjukt! som tur var så var vi inte ensam om skrattandet det var någon lite längre bak som också satt och skrattade, man skakade av skratt.... inte kul alls! sen grät vi sjukt mycket också, den var hur sorlig som helst, fy.... verkligen sorglig.... hämsk film verkligen :( men bra!
rekomenderar enormt för er som gråter mycket på filmer!
Var ju på birsta innan och köpte garderob till min bror han köpte en som mig fast svart. he wants to be like me!
bild från grekland ( santorini ) tagen av mig

bilderna

åsell tog min keps och jag hade kepsfrilla så det förklarar mössisen! men det var mysigt!

gårdagen

hejhej, hade jätte kul i går ! vi spelade spel åt mat och spelade kub vilket var mindre roligt med tanke på att det åskade och blixtrade och jag höll på att skita på mig! hatar åskan, camilla sa att hennes hund nog förstod hur rädd jag var! haha då är det illa!  men det var inte kul de ne! ska lägga upp bilder från gårdagen också, fick några bra, eller ja kanske inte men jag vt inte ska kolla igenom dom innan jag lägger upp på bloggen!  sen så ska jag dra vidare till min farmor och äta lunch, mycket trevligt och sen åker vi och hämtar Gustaf( min bror ) på handbolls träningen och åker ut till bista för att han ska köpa en garderob! emmm... ja det var väll allt! ha en bra dag
Puuuussss/E

trevlans

rekord, 24 st idag! tach ni som läser !
puuusss! /E

kör på kepseeen!

Tja, ska snart dra till alva kör på keps , haha har inte haft det någon gång kul med något nytt! men vi får väll se! kanske ångrar mig också! neeeee. Har inte så mycket att berätta förutom att jag har svin ont i huvudet...
jo men ni får väll lite keps bilder (y)


footballs match

hallå! sitter och tittar på paris hiltons british bff, ja jag vet... det är inte bra!
pelade fotbolls match i dag, vi spelade sjukt bra vi hade ingen avbytare första halvlek för evelina skadade sig och vi var bara 12 st där idag! sen fick vi hjälpm av emelie som spelade kanon bra ! vi förlorade men vi slutade aldrig kämpa tror det var den bästa match vi spelat på hela sommaren och våren! helt insane! jag och frida åsell var målgörae den här matchen! (Y) det är tumbs up på det! jo men sen så kom jag hem duschade och åt och kika på tvn! sen drar jag till alva med värdens bästa gäng :) (y)
puuuusss! /E


---


just the way you are

tja, jag överlevde dagen med 1;orna gick ganska okej! hon var lite blyg men det är ju inte så konstigt!
Sen så åkte vi till min farfars gravplats och la ner unan, mindre kul :(  men det blev jätte bra!
Har ont i haaalsen det får inte hända :( vill inte ska ju spela match i morgon, äh jag spelar oavsett så är det bara!
sen vill jag säga grattis olivia och anton! sen så behöver jag inte säga så mycket mer, att jag kanske är med någon kompis ikväll eller så slappar jag bara, vi får väll se, men ha det riktigt bra iaf!
puuuss! /E


(y)

gillar att man börjar få besökare nu, 17 stycken i dag!

chillar mode

slår på chillar mode och glor på truetalant, hoppas det är nån bra som är med annars är det ju inte värt.
I morgon blir det dyket dagen ska ta hand om små ungarna i 1;an yey finns det nåt bättre att göra eller? tro mig det gör det! Ne men det blir väll att vara fullgång hela tiden och se till att dom inte blir uttråkade, lär ju inte hända!
Men jag kör på att vara possetiv, som vanligt! vill påpeka att vi går från förskoleklass till nian på våran skola, men den är inte särkilt stor vara 170 st tror jag som går på den, lite plutt skola skulle jag vill kalla det ;) jorå.
nej men jag har väll inte mycket mer att säga, vi hörs hej.
kör väll med en bild på min lilla(fast väldigt stora) älsklings jacka puss på den!

in the house

hemma nu, gjorde inte särskilt mycket i skolan vi hade två lektioner, matte och no, jobbade kanske inte särskilt i matten vi pratade mest om förra året och så, och vi förväntade oss i år! dom flesta sa ju såklart bra betyg.
just nu ser jag på tv inte särskilt bra men jag gör det endå...
Hade träning i går kväll gick bra var riktigt jobbigt dock har lite träningsvärk i magen och benen i dag, men det känns bra då vet man att man presterade.
ni får väll en uppmuntrande TUMBS UP bild då!
klicka på bilden

just chilli´n med alva

Tjaa, har vart bärplockar dag på skolan, skojigt värre, hehe ne kanske inte då! men ja, hemvägen var ju bäst iaf.
Jo men vi gör väll inte så mycket , .. . ja  vad gör vi . vi knäpper kort,! och sjunger!


just so you know

Hej! kommer från och med nu ha detta som en foto och vanlig blogg som jag bloggar om mitt liv och så... ignorera namnet funkar inte att byta nu satt jag vet inte vad jag ska göra, tänker inte radera den här och göra en ny det gör jag bara inte efter allt kämpande med designen! thats it!
ni får leva med det helt enkelt, okej så farligt är det väl inte!
Jadå, gick in på andra skoldagen i dag och det var väl endå ganska ok, synd att det är är typ 200+ dagar kvar i skolan! jo men vi gjorde väl inte något speciellt idag, sammarbets övningar med handledargruppen och så.. jaja
allt från mig , hörs.

12/8-11

hej, jag har startat en fotoblogg för jag älskar att fota! Det kommer även komma mycket insperation bilder som inte är tagna av mig ( Elin Söderlund ) som jag säger till om !
solen speglas mot havet i santorini Oia
Foto: Elin Söderlund
solned gång i santorini oia
sol ned gång i Santorini Oia
foto: Elin Söderlund

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0